Kaçan Balık Büyük Oldu

        Her şey güzel başlamıştı fatih stadyumunda.

Oyuna daha istekli başlayan taraf  bizdik.Nitekim golü de  erken bulduk bulmasına ama  son dakikada  adeta üzerimize kabus çöktü. Hafta içersinde kan değişikliğiyle yola devam eden Akçaabat Sebatspor Yeni Malatya  karşısında başladığı işin sonunu getiremedi. Sayısız gol vuruşundan yararlanamayan Kırmızı-beyazlıları ligde zor günler bekliyor.

            Sebatspor da dikkatimizi çeken ise takımda 6 as oyuncunun yeni teknik patronun gelmesiyle görev alması oldu. Mehmet Birinci döneminde takımda ilk on birde  yer bulamayan Çetin, Emre Köksal, Erhan Çelenk, Ömer, Ferdi ve kaleci Ahmet  bu hafta ilk on birde sahada yer alan isimler oldu.

            Akçaabat Sebatspor  bugün forvetteki oyuncularının becerisizliklerinden dolayı rakibe  bir puanı hediye etti diyebiliriz. Forvet hattında yeni  transfer Murat Bölükbaşı ile Ömer çabalayıp durdular ama son vuruşlarda yetersiz kaldılar. Oyunun son dakikalarında  yakaladığımızı fırsatları gole çeviremeyince rakip tüm riskleri göze aldı ve hakemin uzatma dakikasında verdiği 4 dakikanın dolmasına saniyeler kale kalemizde golü bulduk.Bu arada müsabakada 4 dakikalık duraklamanın fazla olduğunu söyleyebilirim.

            Sebatspor bu gün ortaya koyduğu mücadele ile gelecek haftalar için umut verirken yukarıda söylediğim gibi “kaçan balık büyük oldu “ kazanması halinde üstekilerle aradaki puan farkını en aza indirecekti olmadı artık önümüze bakmalıyız.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.