SAHİPLENECEĞİNİZ BİR ÖĞRENCİ YOK MU?

Çocuklarımızın, geleceğimiz olduğunu hepimiz biliriz. Onlar için ‘ne yapsak azdır’ diye düşünürüz; öyle değil mi? O halde;

APARTMANINIZDAN, İŞYERİNİZDEN VEYA ÇEVRENİZDEN BULACAĞINIZ BAŞARILI BİR ÖĞRENCİYE BURS VERMEYE VAR MISINIZ? Fazla değil, birkaç duyarlı komşunuz veya iş arkadaşınızla birlikte kişi başına ayda 25 TL ödeyerek, bir öğrenciyi sahiplenebilirsiniz. Veya oturduğunuz apartman veya işmerkezi yönetimince toplanacak aidat gelirinin her ay belli bir miktarını burs olarak verilebilirsiniz. Hesabınıza veya yönetim hesabına verilecek bir otomatik ödeme talimatıyla, sahiplenilen öğrencinin banka hesabına burs ödemeyi kolayca yapabilirsiniz.

Bulacağınız çocukları, gençleri sahiplenirseniz, geleceğimizi birlikte yeşertiriz. Bu amaçla “GELECEK İÇİN BİR ÖĞRENCİ SAHİPLEN” projesine katılmak ister misiniz? Bunu yapınca bir öğrencinin, bir insanın hayatında fark yaratarak, gereğini yapmış olmanın huzurunu yaşarız.

Bu düşüncenin gerçekleşmesi ve yaygınlaşması için apartman, işmerkezi ve kurum yönetimlerine ulaştırmaya ve çevrenizdeki dostlarınıza anlatmaya ne dersiniz?

Bu projeyi yürüten kurum Değerler ve Projeler Derneğidir. Dernek ile iletişim için dpdernegi@gmail.com eposta adresi ve sayfası www.dpdernegi.org.tr kullanılabilir.

Projeye ilginizi ve işbirliğinizi umut eder, şimdiden duyarlılığınızı kutlarız.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.