Derviş ALTUNTAŞ

Derviş ALTUNTAŞ

4. YILIMIZDAYIZ

Merhaba sevgili ziyaretçilerimiz.

 

Bugün sitemiz 4. yılına girmiş bulunmakta. 1 Temmuz 2007  tarihinde “Akçaabat’tan Haberiniz olsun” sloganıyla çıktığımız bu yolda siz Akçaabatlıları her konudan haberdar etmeye gayret gösterdik. Bu süre içerisinde duyduğumuz ve sizi ilgilendiren her haberi siz okuyucularımıza aktarmaya çalıştık. Yaptığımız her haberde bir emeğimizin olduğunu hatırlatmak isteriz. Bazı ziyaretçilerimiz neden az haber eklediğimizi, daha çok haber eklememizi istediklerine şahit olduk. Şunu hatırlatmak isteriz ki, bu siteyi diğer yerel sitelerden ayıran en önemli özelliği haberlerin kendi ürünümüz olmasıdır. Kopyala yapıştır mantığı ile değil, haberi kaynağından alarak, fotoğraflayıp  en doğru şekilde sizlere ulaştırıyor, masa başı haberciği yapmıyoruz. Sitemiz yayın hayatı süresince 3 bin 796 farklı haberi sizlerin beğenisine sunduk.

 

İlçemizin tanıtımına katkı yapmak ve ulusal ve yerel basında yer almasını sağlamak içinde ilçemizin haberlerini Anadolu Ajansı kanalıyla ulusal medyada yer bulmasını sağlıyoruz.

Tabii ki Akçaabat Sebatspor’umuz her zaman yanında olduk. Akçaabat Sebatspor’un sahamızda oynadığımız her maçı canlı yayınla sizlere aktarmaya çalıştık. Her gelişmeyi sizlere anı anına duyurduk.

 

Sevgili ziyaretçilerimiz,

Her şeyin en iyisini en profesyonelini yapmak adına sitemizde kurulduğundan beri birçok yenilik yaptık. Firma rehberi Akçaabat’taki tüm işyerlerine kolayca ulaşmanızı, seri ilan bölümü ile ilanlarınızı her kesime ulaştırmayı amaçladık. Sitemiz ilk yıllarında her habere üye olmaksızın yorum yapabilmekte idi. Ancak bu kolaylığı üzülerek belirtmek isteriz ki kendi çıkarları veya art niyetle kullanan kişiler nedeniyle üyelik sistemine geçtik ve yorumlarda üye şartı ekledik. Her gün sol bölümde vefat eden vatandaşlarımızın isimlerini ve nerde defnedileceklerini sizlere duyurduk.

 

Son olarak 4. Yılımızda sizlere daha iyi hizmet vermek adına Foto galerimizi yeniledik. Bugünden itibaren görsel olarak beğeneceğinizi umduğumuz foto galerimizi beğeninize sunuyoruz. Fotoğraflara yorum şartı kaldırdık. Bu sayede  fotoğraflara kolayca yorum yapabilir, beğendiğiniz fotoğrafları yıldızlayabilir ve facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde paylaşabilirsiniz. Ayrıca foto galeride yer almasını istediğiniz düğün, dernek ve faaliyetlerinize ait fotoğraflarınızı bize gönderebilir ve sitemizde yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

 

Saygılarımızla

Derviş Altuntaş

Editör

Adresimiz:
Adomedya Yayıncılık
Belediye İşhanı Kat:1 Akçaabat/Trabzon

Telefon:462 228 85 85

e-posta:info@akcaabathaber.com

Önceki ve Sonraki Yazılar