TSM Konseri Beğeni Topladı

TSM Konseri Beğeni Topladı

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Şef Eylem Derçin yönetiminde verdiği halka açık konser büyük beğeni topladı.

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Şef Eylem Derçin yönetiminde verdiği halka açık konser büyük beğeni topladı.

Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde düzenlenen Türk Sanat Müziği Konserine; AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediye Başkan yardımcısı Serkan Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı A. Hüseyin Altıntepe ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Şef Eylem Derçin yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu, sanat müziğinin seçkin eserlerinden oluşan repertuardaki sevilen eserleri solo ve koro olarak seslendirdiler. Salonu hınca hınç dolduran sanatseverlere müzik dolu bir gece yaşatan Türk Sanat Müziği Korosu, gösterdikleri performansla dinleyenlerden tam not aldı.  Yıl içerisinde çalışmalarına ara vermeden devam eden Türk Sanat Müziği Korosu başarılı performanslarıyla göz dolduruyor.

Konser sonunda Türk Sanat Müziği Korosuna ve Şef Eylem Derçin’e AK parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon Vali Yardımcısı Ali Yılmaz ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim çiçek takdim etti.

Duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ Bizlere sanat dolu bir gece yaşatarak kulaklarımızın pasını silen Türk Sanat Müziği Koromuza ve Şef Eylem Derçin’e teşekkür ediyorum. Türk Sanat Müziği Koromuz 1996 yılında kuruldu ve 26 yıldır faaliyetlerine devam ediyor. TSM Koromuzun kuruluşunda önceki dönem Belediye Başkanımız Şefik Türkmen’in büyük emeği var. Kendilerine böylesine değerli bir koroyu şehrimize kazandırdığı için teşekkür ediyorum.  Koromuz, Türk Sanat Müziğinin seçkin eserlerini koro ve solo olarak seslendirdiler. Bu akşam 2022 yılının son sanatsal faaliyetini gerçekleştirmiş olduk. Gerek Türk Halk Müziği Korosu gerekse Türk Sanat müziği Korosu, yıl içerisinde belirli periyotlarla halka açık konserler veriyorlar. Akçaabatlı sanatseverler, konserleri ilgiyle takip ediyor. Şehrimizin kültür ve sanat hayatını, Akçaabat’ın adına yaraşır şekilde, canlı tutmak ve vatandaşlarımızın sosyalleşmesine katkıda bulunmak için kültürel etkinliklerimize devam edeceğiz. 2023 yılı Cumhuriyet’imizin 100. Yılı olacak. Bu vesileyle yüzüncü yıla yakışır etkinliklerle halkımızın yanında olacağız. Şimdiden tüm hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor; yeni yılın sağlık, mutluluk, bereket ve esenlik getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.

tsm4.jpg

tsm2.jpg

tsm3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat