
“LAVİNSE” 3. Mağazası Hizmete Açıldı
Trabzon’un en işlek noktalarından biri olan Uzun Sokak, yeni bir kadın giyim mağazasına daha ev sahipliği yaptı.
Trabzon’un en işlek noktalarından biri olan Uzun Sokak, yeni bir kadın giyim mağazasına daha ev sahipliği yaptı. AK Parti Akçaabat Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sevinç Bıyıklı’nın sahibi olduğu ve Akçaabat’ta bulunan 2 mağazasının ardından 3. LAVİNSE adlı mağaza, düzenlenen görkemli bir törenle kapılarını açtı.
Açılışa; Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu ve il yönetimi, Ortahisar İlçe Başkanı Seyit Hisoğlu, Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin ve çok sayıda partili katıldı.
Törende konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Uzun Sokak’ta açılışını gerçekleştirdiğimiz Lavinse giyim mağazası şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Girişimcimize bereketli kazançlar diliyorum,” dedi.
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ise yaptığı konuşmada, kadın girişimciliğine verilen önemin altını çizerek, “Kadın girişimcilerimizin her zaman yanındayız. Yeni iş yerinin hayırlı olmasını diliyor, bol ve bereketli kazançlar temenni ediyorum,” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi ve LAVİNSE mağazası resmen hizmete girdi. Açılış sonrası davetliler mağazayı gezerek ürünleri inceledi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.