Tiyatro Akçaabat'ta İzlenir

Tiyatro Akçaabat'ta İzlenir

Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl on birincisi yapılacak olan Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin tarihi belli oldu.

AKÇAABAT’TA EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİ’NİN TARİHİ BELLİ OLDU

Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl on birincisi yapılacak olan Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin tarihi belli oldu.

11. Erol Günaydın Tiyatro Günleri, 1-9 Mart 2023 tarihlerinde tiyatro severlerle buluşacak. 11. Erol Günaydın Tiyatro Günleri’ne yurt içinden ve çevre illerden çeşitli tiyatro grupları katılacak. Tiyatro Günleri’ne katılacak grupların belirlenmesinde ise hummalı bir çalışma yürütülüyor.

TİYATRO AKÇAABAT’TA İZLENİR

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra şehirde kültürel aktivitelerin düzenlenmesine de büyük önem veriyor. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,  Akçaabat’ta kültür ve sanat hayatını canlı tutmak, Akçaabatlıların sosyalleşmesine ve sanatla buluşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl çeşitli faaliyetler düzenliyor. Bu faaliyetlerden biri olan Erol Günaydın Tiyatro Günlerinin ve tiyatro gruplarının belirlenmesi için titiz bir planlama, çalışma ve organizasyon gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Ekim, “Geleneksel hale getirerek her yıl düzenlediğimiz Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin bu yıl on birincisini düzenleyeceğiz. Akçaabatlı tiyatro sever vatandaşlarımızın ilgiyle beklediği Erol Günaydın Tiyatro Günleri 01-09 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacak. Tiyatro Günleri’mize 1999 yılında kurulan Akçaabat Belediye Tiyatro’muz başta olmak üzere yurdumuzun çeşitli bölgelerinden ve çevre illerden tiyatro ekipleri katılacak. Bu ekiplerin belirlenmesinde titiz bir planlama ve çalışma yürütüyoruz. Kültür ve Sanat Şehri olan Akçaabat’ımızın unvanına yakışır faaliyetler yapmaya, Akçaabatlı hemşehrilerimizin gönüllerine dokunabilecek işlere imza atmaya devam edeceğiz. Gönül sevdamız Akçaabat’tır; baş tacımız ise Akçaabatlı hemşehrilerimizdir.” Dedi.

3.jpg

4.jpg

5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat