Yıldızlı TOKİ'de Seminer

Yıldızlı TOKİ'de Seminer

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından kademeli olarak uygulaması planlanan Fatih Projesi ile ilgili Yıldızlı Toki İlköğretim Okulunda görev yapan öğretmenlere seminer verildi.

 

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından kademeli olarak uygulaması planlanan Fatih Projesi’nin uygulanması eğitimciler tarafından sabırsızlıkla beklenirken bir yandan da bu projenin amacına uygun ve etkin biçimde uygulanabilmesi için okullarımız ön hazırlıklarını yapmaya başladılar. Projenin uygulanmasında en önemli unsur öğretmen olduğundan hareketle Yıldızlı Toki İlköğretim Okulunda görev yapan öğretmenlere seminer verildi.

Yıldızlı Toki İlköğretim Okulu müdürlüğü tarafından mesleki çalışma dönemi kapsamında yapılan planlama gereğince Fatih Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Gör. Doç Dr. Hasan Karal Fatih Projesi ile ilgili bir seminer verdi. Öğretmenlerin ilgi ile takip ettikleri seminerde projenin 2010-2013 yıllarını kapsayacak 3 yıllık geliştirme ve okullarda yaygınlaştırma sürecinden ve kapsamından bahsedildi. Proje ile birlikte öğrencilere dağıtılacak olan e- kitaplar hakkında bilgiler verildi. Öğretmenlerimizin sistemi nasıl kullanacakları uygulamalı olarak gösterildi.

 Yıldızlı Toki İlköğretim Okulu Müdürü Kenan Çiçek konu ile ilgili olarak şunları söyledi; “Bakanlığımızın uygulamayı planladığı Fatih Projesinin eğitim sistemimize farklı bir yön kazandıracağını düşünüyoruz. Bu semineri planlarken öğretmenlerimizi projeden haberdar ederek amacına uygun ve etkin biçimde uygulamak ve öğrencilerimize yarar sağlamayı amaçladık. Daha öncede 14 öğretmenimizi bu proje ile ilgili olarak Hizmet içi eğitim seminerine göndermiştik. Bu gün de bize yardımcı olarak öğretmenlerimizi bilgilendiren Fatih Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Gör. Doç Dr. Hasan Karal hocamıza teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim