Yıldızlı Anaokulu'ndan Sergi

Yıldızlı Anaokulu'ndan Sergi

Yıldızlı Gökkuşağı Anaokulu, Anneler Günü münasebetiyle “Annem Ve Ben” Yaratıcı Etkinlikler ve Pasta Sergisi düzenledi.

Çocukların yıl boyu hazırladıkları etkinliklerin yanı sıra anneleriyle beraber oluşturdukları birbirinden ilginç pastalar ziyarete gelenler tarafından ilgiyle takip edildi. Araba, tavşan, inek, koyun, köy evleri gibi birçok değişik kavram yoğrularak  pasta şekliyle  ziyaretçilere sunuldu.

Yıldızlı TOKİ Konutları yanında bulunan Yıldızlı Gökkuşağı Anaokulu sergisinin açılışına Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, Şube Müdürü, Halil İbrahim Tosun,  Mal Müdürü Selahattin Taşçı ve çok sayıda davetli katıldı.

Serginin açılışında bilgiler veren Yıldızlı Gökkuşağı Anaokulu Müdürü Kenan Arslan, serginin öğrenci ve velilerin işbirliği ile hazırlandığını belirterek “velilerimiz ve öğrencilerimizin hazırladığı bu birbirinden güzel yaratıcı etkinlikler için uzun bir uğraş verdiler. Bu serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenleri, öğrencilerimizi ve annelerini kutluyorum. Bu sergimizi dünyanın en güzel çiçekleri olan annelerimize ithaf ediyoruz. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun” dedi.

 Sergide gösteri sunan palyaçolar da çocuklar tarafından ilgiyle izlendi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim