Pastel Boya Şenliği

Pastel Boya Şenliği

İlçemiz Yıldızlı Beldesi'nde eğitim öğretim yapan Gülbaharhatun Koleji, anasıfı öğrencilerini 'Pastel Boya Şenliği'nde buluşturdu

İlçemiz Yıldızlı Beldesi'nde eğitim öğretim yapan Gülbaharhatun Koleji, anasıfı öğrencilerini 'Pastel Boya Şenliği'nde buluşturdu. Beşincisi düzenlenen şenliğe, 25 okuldan 190 öğrenci katıldı.

Gülbaharhutan Koleji'nde gerçekleştirilen şenlikte 190 öğrenci, pastel boya ile en güzel resmi yapmaya çalıştı. Öğrencilerin hayal dünyası ve becerilerini yansıtan birbirinden güzel eserlerin ortaya çıktığı şenlikte, Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'ndan Duygu Türkel birinci, Cudibey İlköğretim Okulu öğrencisi Hande Işıl Atakol ikinci ve Fatih İlköğretim Okulu'ndan Ahmet Uluhan Çelik üçüncü oldu. Akçaabat Söğütlü İlköğretim Okulu'ndan Zeynep Altun ise mansiyon ödülüne aldı. Yarışmada dereceye giren öğrenciler ile okulları ve öğretmenlerine, katılım belgesi ile çeşitli hediyeler verildi.

 

 

     Ödül töreninde konuşan Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, organizasyonu gerçekleştiren Gülbaharhatun Koleji ve şenliğe katılan öğrencileri tebrik etti. Okul Müdürü Erdoğan Çivici ise, okul öncesi eğitimini önemine dikkat çekerek, "Biz de insanlarda bu bilincin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla böyle bir organizasyon düzenledik. Organizasyona katılan, destek veren tüm okullara ve öğretmenlere teşekkür ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim