Miniklerden Yıl Sonu Gösterisi

Miniklerden Yıl Sonu Gösterisi

Akçaabat Yıldızlı TOKİ İlköğretim Okulu Anasınıfı Öğrencilerinden Yıl Sonu Gösterisi.


Yıldızlı TOKİ İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencilerin hazırlamış olduğu birbirinden güzel gösteriler izleyiciler tarafından büyük takdir topladı. Okulun konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte sahne alan minik öğrenciler yaptıkları birbirinden güzel gösteriler ile büyükleri aratmadı.

yildizli-toki-ilkogretim5.jpg

Kelebekler Sınıfı öğretmeni Sevda Köyce, Uğurböcekleri Sınıfı öğretmeni Burçin Bahadır ve Denizciler sınıfı öğretmeni Ayşegül Derya’nın bir sezon boyunca emek sarf ederek hazırlamış oldukları, skeç, tiyatro ve halkoyunları gösterileri davete katılan veliler tarafından ilgi ile izlendi.

 

yildizli-toki-ilkogretim2.jpg

 

Okul Müdürü Kenan Çiçek, gösteri öncesi yaptığı konuşmada, okul öncesi eğitimin, çocuğun gelişiminde büyük önem taşıdığını belirtti.

 

yildizli-toki-ilkogretim3.jpg

 

Eğitimlerini tamamlayan çocukları hayat yolunun ilk basamağına uğurlamanın sevinicini ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Çiçek, "ana sınıfını başarı ile tamamlayan öğrencilerimizi kutluyor ve onlara hayat boyu başarılar diliyorum. Ayrıca özverili çalışmaları ile öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmelerini sağlayan öğretmenlerime sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

yildizli-toki-ilkogretim1.jpg

Tören sonrası minik öğrenciler diplomalarını aldıktan sonra keplerini hep birlikte havaya attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim