Meşeli Estonya’da

Meşeli Estonya’da

1-6 Mart tarihleri arasında projeye dâhil olan Polonya, İspanya ve Macaristan ekiplerinin katılımı ile gerçekleştirilen 4. etap buluşmasında Meşeli Ortaokulu 3 öğretmen ve 5 öğrenci ile temsil edildi.

Meşeli Ortaokulu’nun koordinatörlüğünü yaptığı 2012-2014 Yılı Avrupa Birliği Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamındaki “Traditional Children Games-Geleneksel Çocuk Oyunları” adlı projenin dördüncü etabı Estonya’da gerçekleştirildi. 1-6 Mart tarihleri arasında projeye dâhil olan Polonya, İspanya ve Macaristan ekiplerinin katılımı ile gerçekleştirilen 4. etap buluşmasında Meşeli Ortaokulu 3 öğretmen ve 5 öğrenci ile temsil edildi.

1 Mart Cumartesi günü Trabzon’dan saat 07.00’de İstanbul aktarmalı olacak şekilde Estonya’ya hareket eden Okul Müdürü Yusuf Şen, İngilizce Öğretmeni Nuri Gökdurna ve Türkçe Öğretmeni Mürvet Yazıcı ile 7/A Sınıfı öğrencisi Samet Şener, 8/A Sınıfı öğrencileri Damla Şener, Kaan Şener, Ceyda Yıldırım ve İlayda Nur Çolak’tan oluşan Meşeli Ortaokulu kafilesi Estonya’nan başkenti Talin’e indi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim