Masrafları Karşılıyor

Masrafları Karşılıyor

Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulu bakımdan geçiriliyor. Okulun yapımını üstlenen ve okula ismi verilen Mevlüt Selami Yardım’ın masraflarını karşılıyor.

Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulu bakımdan geçiriliyor. Okulun yapımını üstlenen ve okula ismi verilen Mevlüt Selami Yardım’ın masraflarını karşılayacağı çalışmalar çerçevesinde okulun iç ve dış cephe boyası yenilenecek, elektrik ve ısıtma tesisatı elden geçirilecek, akarları yeniden yapılacak ve çatısı da onarılacak.

Okul Müdürü İsmail Şahin, yapılan çalışmalarda sadece boya parasının kendileri tarafından karşılanacağını, geri kalan tüm masrafların ise Mevlüt Selami Yardım tarafından ödeneceğini belirterek kendisine müteşekkir olduklarını söyledi.

Müdür Şahin, öğrencilerinin de yapılan bu katkıların karşılığını elde ettikleri başarılarla verdiklerini belirterek, “Bu yıl mezun ettiğimiz 246 öğrenciden 217’si OKS’ye girdi. Bu çocuklarımızdan 3’ü fen lisesini, 38’i anadolu lisesini, 42’si anadolu meslek lisesini, 19’u bursluluğu, 2’si de harp okulunu kazanarak Selami Bey’i mutlu etti.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim