Kapısına Kilit Vuruldu

Kapısına Kilit Vuruldu

Bayındırlık yetkilileri tarafından 3 yıl önce tahliye edilen ve 3 yıldır yapılmayı bekleyen, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın da biran önce yapılsın talimatını verdiği Söğütlü İlköğretim Okulu yapılmak yerine kapısına kilit vuruldu.

 

Konuyla ilgili Bayındırlık yetkilileri topu milli eğitime atarken sorumluluğun mahkemede olduğu öğrenildi.

Trabzon’da okul isyanı! Karadeniz Gazetesinin 5 ay önce manşete taşıdığı “Zil çaldı herkes bodruma” başlıklı haberinin ardından Trabzon Valisi Recep Kızılcık’ın da bizzat baskın yaparak ve “burası biran önce bitecek” dediği Söğütlü İlköğretim Okulu, yapılmayı beklerken kapısına kilit vuruldu. Konuyla ilgili Bayındırlık Yapı İşleri Müdürü Arzu Günaydın Ünsal “Bu okulun sorumluluğu bizden çıktı artık sorumlu milli eğitim” derken İl Milli eğitim müdürü Selim Yavuz Sandıkçı ise, “Bizle bir ilgisi yok konuyu mahkeme değerlendiriyor” dedi.

3 yılda 3 müteahhit değiştiren İlköğretim Okulunun geceleri fuhuş yuvasına döndüğünü belirten Söğütlü Mahallesi Muhtarı Yaşar Ertem ise, “Okulla şuan hangi kurum ilgileniyor bunu dahi bilmiyoruz. Yavrularımız perişan oldu. Başka okulların bodrumlarında ders görüyorlar. Eğitim yuvası olan Trabzon’a bu görüntüler hiç yakışmadı. Bu okul artık geceleri fuhuş yuvasına dönüyor. Devlet burayı ya yapamıyorsa bizler kendilerine okul için yer gösterdik gelsin okulu oraya yapsınlar” diyerek isyan etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim