Hentbolde Şampiyon Oldular

Hentbolde Şampiyon Oldular

Kavaklı Yatalı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO), Küçük Erkekler Hentbol İl Birinciliği’nde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Trabzon birincisi olma başarısını gösterdi.

 

Akçaabat elemelerinde Cumhuriyet, Şinik, Mevlüt Selami Yardım ve 100. Yıl İlköğretim Okulları’nı mağlup ederek İl Birinciliği’ne katılmaya hak kazanan Kavaklı YİBO Küçük Erkekler Hentbol Takımı, burada da Özel Neşem, Cudibey ve 100. Yıl İlköğretim Okullarını yenerek finale çıktı.

Final maçında Özel Neşem İlköğretim Okulu ile karşılaşan ve bu maçı 17-7 kazanan ekibimiz Trabzon Birincisi olarak Rize’de yapılacak Grup Finali’ne katılmaya hak kazandı.

Takımımız Rize’de de başarılı olması halinde Erzincan’da yapılacak Türkiye Yarıfinali’ne, orada da başarılı olması halinde Samsun’da yapılacak Türkiye Finali’ne katılacak.

Beden Eğitimi Öğretmenleri Emin Ergül ve Aslan Baki’nin çalıştırıcılığını yaptığı takımımızda Enes Dedeoğlu, Yunus Emre Cihan, Hakancan Cihan, Murat kahveci, Fatih Karabulut, Miraç Yıldırım, Ufuk Karaca, Osman Can Öztürk, Vefa Fındık ve Mustafa Tiryaki isimli öğrenciler görev yapıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Eğitim