Gülbahar Hatun'da Mezuniyet Coşkusu

Gülbahar Hatun'da Mezuniyet Coşkusu

Özel Gülbaharhatun Eğitim Kurumları’nda mezuniyet heyecanı. Liseden bu yıl 57 öğrenci mezun oldu

Özel Gülbaharhatun Eğitim Kurumları’nda eğitim gören son sınıf öğrencileri, “2012 Mezuniyet Töreni” ile uğurladı. Anadolu lisesinden 45 ve fen lisesinden 12 olmak üzere toplam 57 öğrenci mezun oldu. 

Okulun salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, mezun olan öğrenciler, veliler ve öğretmenleri hazır bulundu. 

Törenin açılış konuşmasını yapan Özel Gülbaharhatun Eğitim Kurumları Müdürü Zafer Gömleksiz, 

57 öğrenciyi mezun etmenin mutluluğunu ile birlikte bu öğrencilerden ayrılmanın hüznünü ve burukluğunu yaşadıklarını söyledi. 




"Genç arkadaşlarım dört yıl önce girmiş olduğunuz Gülbaharhatun Lisesi kapısından çıkmak üzeresiniz" diyen Gömleksiz, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Dört yıl boyunca öğretmen arkadaşlarımın ve siz değerli velilerimizin desteği, öğrencilerimizin katkılarıyla birçok güzelliği beraber başardık, mutluluğu birlikte yaşadık, birçok zorluğa da beraberce göğüs gerdik. Bu uzun ve meşakkatli bir yolculuktu. Bu yolculukta bizimle beraber olan herkese, çocuklarını bizlere emanet eden ve bizleri yalnız bırakmayan siz değerli velilerimize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Değerli öğrenci kardeşlerim. Bu eğitim kurumlarından aldıklarınız hayatınıza rehber olacak ve sizleri bulunduğunuz yerlerden maddi ve manevi olarak daha da ileriye taşıyacaktır. 




Konuşmaların ardından sahneye çıkan müzik öğretmeni Aytekin Birinci söylediği güzel eserlerle geceye ayrı bir renk kattı. Daha sonra öğrenciler tek tek sahneye çıkarak duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Gecenin anısına öğrencilere plaketlerini velileri takdim ederken öğrenci ve veliler zaman zaman duygulu anlar yaşadı. Mezun olan öğrenciler adına Fen Lisesi öğrencisi Esranur Bıyık ile Anadolu Lisesi öğrencisi Rümeysa Alınlı veda konuşması yaptı. 


Ödül törenin ardından mezun olan bütün öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirip, hep birlikte Kazım Koyuncu'nun "İşte Gidiyorum" şarkısını söylediler. Daha sonra ise öğrenciler keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini yaşadılar. 




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim