Beyaz Bayrak Ağanoğlu'na

Beyaz Bayrak Ağanoğlu'na

Beyaz Bayrak Ağanoğlu'na

Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlkokuluna BEYAZ BAYRAK İle Ödüllendirildi.

Akçaabat Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlkokulu, BAYAZ BAYRAK ile ödüllendirildi. Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında yapılan protokol çerçevesinde temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlkokulu “Beyaz Bayrak ve Sertifika ile ödüllendirildi.

Trabzon Fen Lisesinde yapılan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü’nün de katıldığı törende, Ortahisar Belediye Başkan Vekili Abdullah Uralkoğlu tarafından Beyaz Bayrak, Pirinç Levha ve Sertifika okul müdürü Ergin Ocak’a verildi. Alınan Beyaz Bayrak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali CAN Beyin de katıldığı törende okulun önünde hazırlanan direğe çekildi.

Okul Müdürü Ergin Ocak yaptığı açıklamada, “bu bayrağın alınmasında emeği geçen idareci ve öğretmen arkadaşlarımı, tüm personelimizi, Okul Aile Birliği başkan ve üyelerini, tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bize her türlü desteği veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Üçüncü Beye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Can Beye çok teşekkür ediyor, bayrağımızın kalıcı olmasını temenni ediyorum” dedi.

beyazbayrak038.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Eğitim