Akçaabat’ta Sanat Rüzgarı

Akçaabat’ta Sanat Rüzgarı

Trabzon Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi ile Ordu ve Giresun illerinin ortak olarak düzenledikleri “Sesler ve Renkler” isimli sergi ve konseri Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesinde sanatseverlerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Sergi ve konsere il Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Mustafa Ulusoy, İl Milli Eğitim şube müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu, Ordu Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Selami Candan, Giresun Güzel Sanatlar Müdürü Hakan Demir, çok sayıda sanatsever, öğretmen ve öğrenciler katıldı. İlki 26 Nisan Salı günü Ordu ilimizde gerçekleşen konserin 27 Nisan da Giresun’da yapılması gereken 2. Konseri Şehitlerimiz olması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Organizasyonun 3. Ayağı olan Trabzon Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi sergi ve konseri üç ilin katılımıyla Erol Tuna sergi salonu ve Güzel Sanatlar Lisesi konser salonunda gerçekleşti.Açılışta bir konuşma yapan Okul Müdürü Ömer Özkurt; “Üç ilin ortak konser ve sergileriyle; öğretmen ve öğrenciler arasında işbirliğinin sağlanması, öğrencilerin farkındalık düzeylerinin artırılması, farklı uygulamaları yerinde görmeleri ve iyi uygulamaların yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır” diyerek, konser ve serginin hazırlanmasında emeği geçen başta Ordu, Giresun ve Trabzon Akçaabat Güzel Sanatlar Liseleri Resim ve Müzik öğretmenlerine, salonun hazırlanmasında emeği geçen Okul Aile birliği başkan ve Yönetim kurulu üyelerine, sergi ve konseri icra eden öğrencilere teşekkür etti. “Sesler ve Renkler” isimli konser ve sergi sanatseverler tarafından beğenildi ve yoğun alkış aldı.

akcaabat-sanat.-gunleri.1.jpg

akcaabat-sanat.-gunleri.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim