Ağaçlı ilköğretim'de Kahvaltı Zamanı

Ağaçlı ilköğretim'de Kahvaltı Zamanı

İlçemizin şehir merkezine en uzak köylerinden biri olan Ağaçlı Köyü’nde hizmet veren Ağaçlı İlköğretim Okulu, öğrencilere ve velilerine yönelik olarak gerçekleştirdiği sosyal etkinliklerle göz dolduruyor.

Okulda gerçekleştirilen son etkinlikte tüm okul öğrencileri ve aileleri kahvaltı sofrasında ağırlandı.

Okul müdürlüğü ve Okul-Aile Birliği’nin 27 Ocak Perşembe günü ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlikte ev sahipliği görevini Okul Müdürü Ahmet Kasap yaparken, tüm okul öğretmenleri de Kasap’a bu görevinde yardımcı oldular.

20 çeşit kahvaltılığın yer aldığı kahvaltıda sofra olarak yine öğrenci sıraları kullanılırken, sofraya 200’ü aşkın kişinin iştirak etmesi ise sevindirici bulundu.

Birçok öğrencinin daha önce hiç tatmadığı kahvaltılıklarla tanışmasına, öğrenci velilerinin çocuklarıyla gönüllerince bir gün geçirmesine vesile olan kahvaltı sofrasında öğretmenlerde öğrenci velileriyle çocuklarının başarı durumlarını masaya yatırdıkları verimli bir sohbet de gerçekleştirdiler.

1. dönem itibariyle öğrencilerinin genel gidişatını da öğrenen öğrenci velileri, 2. dönemde çocuklarıyla daha fazla ilgilenip başarılarının artmasına çalışacaklarına dair söz verdiler.

agacli-ilkogretim-okulu-kahvalti2.jpg

Kahvaltı sonrasında gazetemize bir açıklama yapan Okul Müdürü Ahmet Kasap, okul-öğrenci veli işbirliğinin bir eğitim kurumunun başarısı için vazgeçilmez bir unsur olduğunu belirterek, Ağaçlı’da bunu en iyi şekilde başardıklarını söyledi. Kasap, bunda Ağaçlı halkının eğitime olan yatkınlığının da en önemli faktör olduğunu söyledi.

Kasap, etkinliklerine maddi katkı sağlayan öğretmen arkadaşları ve Ağaçlı Köyü halkından olan esnaf ile davetlerine icabet eden öğrenci velilerine teşekkür etti.

Okul-Aile Birliği Başkanı Yahya Şahin ise gerçekleştirilen etkinlikten ötürü Okul Müdürü Kasap’a veliler adına teşekkürlerini sundu. Şahin, mükemmel bir eğitimci kadrosuna sahip olan okullarının bundan sonra el-de ettiği başarılarla da adını duyuracağını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Eğitim