49 Öğrenciye bot ve mont

49 Öğrenciye bot ve mont

DHL Express çalışanlarından oluşan gönüllü ekipler Aydın, Gökçekaya veAğaçlıda 49 öğrenciye yardım yaptı.

Uluslararası hızlı taşımacılık ve lojistik sektörünün lider kuruluşlarından biri olan DHL Worldwide Express Taşımacılık Anonim Şirketi, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle birçok yardıma muhtaç kişiye ve kurumlara destek olmaya devam ediyor. Türkiye genelindeki DHL Express çalışanlarından oluşan DHL Gönüllüleri, Akçaabat kırsalındaki eğitim kurumlarında zor koşullar altında okumaya çalışan öğrencilere yardım elini uzattı.
Birçok sorumluluk projesinin altına imza atan DHL Gönüllüleri, proje kapsamında Ağaçlı İlköğretim Okulu’ndaki 16, Aydın İlköğretim Okulu’ndaki 19 ve Gökçekaya İlköğretim Okulu’ndan 14 öğrenci olmak üzere yardıma muhtaç 49 öğrenciye soğuk kış şartlarını daha rahat geçirebilmeleri için mont ve ayakkabı yardımında bulundu.
DHL Gönülleri’nin bir araya gelerek gerçekleştirdikleri projede yardım edilecek çocuklara ait tüm bilgiler Eylül ayı içerisinde okulların müdürlerinden alan DHL çalışanları öğrenciler için maaşlarından bağışta bulunarak onların daha sıcak bir kış geçirmelerine yardımcı oldular ve bu çocukların yaşam standartlarında bir iyileştirmeye katkı sağladılar.
Yardımların Akçaabat’a gelmesinde aracılık eden ismin de bir Akçaabatlı olması yardımı alan öğrenciler ve öğretmenleri ayrıca sevindirdi. Katkıyı sağlayan bu isim, uzun yıllar Akçaabat’tan uzakta yaşayan fakat Akçaabat sevgisi yüreğinden hiçbir zaman eksilmeyen Akçaabat Sebatspor’un eski futbolcularından Değer Sönmez’in kızı olan DHL çalışanlarından Işık Sönmez’di.
Sönmez, 7 değerinden biri “sosyal sorumluluğu kabul etmek” olan DHL Express’in, sürdürebilir kalkınma için uzun soluklu sosyal projelere yapmaya ve değerlerini şirket kültürünün bir parçası olarak yaşatmaya devam edeceğini belirtti.
Işık Sönmez’e altın yüreğinden ötürü teşekkürlerini sunan minik öğrenciler aynı zamanda DLH Gönüllüleri’ne de Işık Ablaları vasıtasıyla selamlarını ilettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim