Uygun adım devam!

Uygun adım devam!

Bir tarafta şampiyonluk yolunda ilerleyen Akçaabat Sebat Gençlik spor öte yanda lige tutunmaya çalışan Erdoğduspor. Her iki takım içinde zor bir müsabaka olacağı önceden belli idi. Nitekim de öyle oldu.

 

Ligde tek yenilgisini Erdoğduspor karşısında alan kırmızı beyazlılar aynı hatayı yapmamak için sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Bu arada her iki takımda Trabzon adına yakışır bir mücadele ortaya koydukları için kutluyorum. Sahadaki oyuncular oyunu çirkinleştirmeden son dakikaya kadar centilmence mücadele ettiler. Her iki kulübeyi de bu oyunlarından ötürü kutlarım.

Karşılaşmanın ilk yarıda her iki takımda dengeli bir oyun ortaya koyarken kırmızı-beyazlıların bu yarıda eline gecen fırsatları değerlendirmezken ilk yarı golsüz sonuçlandı.

85c7aad7-a220-455c-8995-3be70b432f8a.jpg

Akçaabat Sebat Gençlik ikinci yarıya adeta fırtına gibi girdi. Oyunun hemen başında aradığı golü de buldu. Golden sonra oyun üstünlüğünü de eline alan kırmızı beyazlılar için galibiyet perçinlenmiş oldu. Karşılaşmada herkesin gözü sahada kulakları rakiplerinin maçlarından gelecek haberlerde idi. Nitekim de öyle oldu. Ünye 1957Spor D.S.İ Spor karşısında iki puan bıraktı. Rakibimize bir adım daha yaklaştık. Eynesil Belediye ile Ünye1957Spor’un aralarında müsabakası var. Biz işimize bakacağız. Biz kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

64083cd0-b50f-4172-a1ec-d85f9485808f.jpg

Gelelim taraftara.

Taraftarın Sebat Gençliğe desteği her hafta artıyor. Bu maçta da takımlarını yalnız bırakmadılar.

Bayanlarda tribündeki yerellerini aldılar. Hafta içi Akçaabat Halk Eğitim Müdürlüğü Usta Öğretici Kifayet Karaağaçlı ile öğrenciler Sebat Yönetim Kurulu ve takımı ziyaret ederek moral verdiler. Aynı ekip pazar günüde tribüne gelerek kırmızı beyazlılara destek oldular.

Her şey yolunda gidiyor. Sahada mücadele moral veren, ümit veren bir futbol vardı.

Her türlü avantaj elimizde önce kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

Şu an her şey yolunda.  Daha önce söylediğim gibi hikâyenin sonu mutlu bitmesi en büyük dileyim.

Kalın sağlıcakla.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor