Tütünspor Süper Lig İstiyor

Tütünspor Süper Lig İstiyor

Tütünspor Süper Lig İstiyor

Türkiye Erkekler 1. Lig’de mücadele eden ve gruplara kalarak Süper Lig’e çıkma şansını yakalayarak Play-Off Yarı finallerine katılacak olan Akçaabat Tütünspor’da hazırlıklar devam ediyor.

Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda yapılan çalışma ile müsabakalara hazırlanan Akçaabat Tütünspor’da Antrenör Sinan Akçay, hedeflerinin Süper Lig’e çıkmak olduğunu belirtti. Akçay, iyi bir sezon geçirdiklerini ve bunun karşılığını almak istediklerini belirterek “Akçaabat Tütünspor, birçok büyük kulübü geride bırakarak ligi 3. Sarada tamamladık. Şimdi Ankara’da Play-Off yarı final maçlarına çıkacağız. Ligden puan aktarımı olduğu için ilk maçımızı kazanmamız halinde final maçlarına katılma hakkı elde edeceğiz. Hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Takım olarak süper lige çıkmayı hedefliyoruz ve bunu başaracak güce sahibiz” dedi.

Asbaşkan Özkan Arslan ise yaptığı değerlendirmede “Biz ilçe olarak süper lige çıkmayı arzu ediyoruz. Bütün hazırlıklarımızı buna göre yaptık. Yaptığımız 3 yabancı tarnsfer ile de bizim bu işe ne kadar inandığımızı gösterdik. Bizim gibi Akçaabat’ta buna inanmış durumda. İnşallah Kayseri’den Akçaabat’ta Süper Lig’e çıkmış olarak döneriz” dedi.

Play-Off yarı final karşılaşmaları 25-27 Nisan tarihleri arasında Ankara’da yapılacak.

videogaleri-001.gif

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor