Sebatspor Vurdu Deviremedi.

Sebatspor Vurdu Deviremedi.

Trabzon 1.Amatör kümede mücadele eden temsilcilerimizden Akçaabat Sebatspor ile Derecikspor play-off’un ilk maçlarında sahadan birer puanla ayrıldılar.

 Trabzon Yavuz Selim sahasında günün ilk karşılaşmasında Akçaabat Sebatspor ile Zagnosspor karşı karşıya geldi.  Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada karşılıklı atılan gollerle karşılaşma 1-1 sona erdi. Günün ikinci maçında ise CMZ Derecikspor ile Hekimoğlu Doğanspor karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Ak Parti İlçe yönetim kurulu başkanı Emre Aygün ve yönetim kurulu Akçaabat Sebatspor Teknik heyet ve futbolculara maç sonrası yemek verildi. Akçaabat Uğur Usta köfte salonunda düzenlenen yemekte kısa bir açıklama yapan Ak Parti Akçaabat ilçe Başkanı Emre Aygun zorlu bir lig maratonu başladı. İlk maçta alınan bir puan önemli bundan sonraki maçlarda sizlerle birlikte olma sözü verdi. Kulüp başkanı Erkan kaynar ise genç bir ekiple mücadele ettiklerini İlçenin kendilerine sporculara sahip çıkması kendilerini sevindirdiğini söyledi.

ado_6390.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor