SEBAT’A KADIN ELİ DEĞDİ

SEBAT’A KADIN ELİ DEĞDİ

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Pastacılık Kursu’nun kursiyerleri Sebat Gençlik Kulübü’ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiler.

 

Kurs Usta Öğreticisi Kifayet Karaağaçlı’nın nezaretindeki 10 kursiyer bayan, kulüp binasında ziyaret ettikleri takımımızın yönetici, teknik heyet ve futbolcularına kendilerinin imal ettikleri pastalardan ve tatlılardan ikram ederek şampiyonluk yolunda başarılar dilediler.

whatsapp-image-2022-03-02-at-13-46-15-3.jpeg

Kulüp binasında gerçekleşen ziyarette yönetim kurulundaki arkadaşları ve teknik heyet ile futbolcularla konuklarını karşılayan Sebat Gençlik Kulübü Başkanı Cemil Kalkışım, bugüne kadar kendilerine yapılan en anlamlı ziyaretlerden birinin bu ziyaret olduğunu belirterek, kursiyerlere ve öğreticilerine teşekkür etti. Kalkışım, bu ziyaretin kendilerine çok anlamlı bir psikolojik destek sağlayacağını ifade etti.

whatsapp-image-2022-03-02-at-13-46-15.jpeg

3.Uluslararası Master Of Cake Pastacılık&Çikolata Festivali’nin Birincisi ve ‘Best in Show’ kupası sahibi Usta Öğretici Kifayet Karaağaçlı ise kadınıyla erkeğiyle tüm Akçaabat halkının Cumhuriyet’le yaşıt kulübümüzün destekçisi olduğunu ifade ederek, “Kursiyerlerimiz yeniden yapılanan ve eski başarılı günlerine kavuşmak için çaba sarf eden kulübümüzü ziyaret etmek istediler. Biz de seve seve kabul ettik. Her zaman onların yanındayız. Sezon sonunda da mutlu sona ulaşacaklarına tam kalbimizle inanıyoruz.” dedi.whatsapp-image-2022-03-02-at-13-46-16.jpeg

Ziyarette, kursiyerlerin hazırladığı pasta ve şekerlemeler yönetici, teknik heyet ve futbolculara ikram edilirken, üzerinde “Başarılar Diliyoruz” yazan Sebat Gençlik logosunun yer aldığı yaş pasta da Kulüp Başkan Yardımcısı ve İstanbul Temsilcisi Şener Pul tarafından kesildi. Kulüp Başkanı Kalkışım da kursiyerlere çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor