Sebat Zaferle başladı: 2-0

Sebat Zaferle başladı: 2-0

Kırmızı-Beyazlılar, Polatlı’yı her iki yarıda bulduğu gollerle devirdi

COŞKULU FUTBOL

TFF 3.Lig 4.Grup temsilcimiz Sebat Gençlikspor, yeni sezonun ilk maçında evinde Polatlı Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda oynanan müsabakaya Kırmızı-Beyazlılar oldukça etkili başladı. Topun hakimiyetini rakibine bırakmayan Sebat Gençlikspor, hücum ağırlıklı bir oyun anlayışıyla sahaya çıktı. Kırmızı-Beyazlılar, aradığı golü de 27’de Furkan Şan ile buldu. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca Sebat Gençlikspor, soyunma odasına önde girdi.

 

YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK

 

İkinci yarıya gol ve goller bularak farkı artırma hedefiyle çıkan Sebat Gençlikspor, ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da oyunun hakimiyetini rakibine bırakmadı. Hücum ağırlıklı oyun anlayışını ikinci yarıda da sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, sağlı sollu ataklarla Polatlı kalesini abluka altına aldı. Oyuncu değişiklikleriyle rakip kaleye daha çok atakta bulunan Sebat Gençlikspor, bu ataklarının karşılığını da müsabakanın son çeyreğinde aldı. Kırmızı-Beyazlılar, 77’nci dakikada oyuna ikinci yarıda dahil olan Samet Bulut’un golüyle farkı ikiye çıkardı. Karşılaşma Sebat Gençlikspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

STAT: Yavuz Selim

HAKEMLER: Mikail Cihangir ***, Ömer Akman ***, Yılmaz Kozak ***

SEBAT GENÇLİK: Taha ***, Emrah ***, Mert ***, Burak Can ***, Rıdvan ***, Veysel ***, Burak *** (Dk. 83 Güney *), Muhammet Doğukan *** (Dk. 56 Eyyüp Enis **), Furkan ***, Ziya *** (Dk. 83 Zekeriya Berk *), Taha *** (Dk. 63 Samet Bulut ***)

POLATLI BLD: Tunahan **, Uğur **, Muhammed Ali **, Osman ** (Dk. 72 Mücahit Emre *), Cem **, İlker ** (Dk. 59 Baran **), Emirkan **, Semih ** (Dk. 40 Erkan **), Batuhan **, Arda **, İbrahim

GOLLER: Dk.27 Furkan, Dk. 77 Samet Bulut (Sebat Gençlik)

ssebat-genclikspor-polatli-karsilasmasindan-kareler1.jpg

ssebat-genclikspor-polatli-karsilasmasindan-kareler.jpg

sebat-genclikspor-polatli-karsilasmasindan-kareler.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor