Sebat Hazır Kıta

Sebat Hazır Kıta

Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 2. Grup’ta ilk yarı maçlarını lider olarak tamamlayan Sebat Gençlik, ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 2. Grup’ta ilk yarı maçlarını lider olarak tamamlayan Sebat Gençlik, ikinci yarı hazırlıklarına başladı. 30 Ocak’ta başlayacak ikinci yarı için günde bir idmanla çalışmalarına başlayan takımımız, hafta sonunda kendi tesislerinde kampa girerek idman sayısını günde 2’eçıkaracak.

whatsapp-image-2022-01-10-at-18-28-24.jpg

İkinci yarı hazırlıkları ve transferlerle ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Sebat Gençlik Genel Kaptanı Erdal Akkol, şampiyonluk parolası ile çıktıkları yolun ilk yarısını planladıkları gibi tamamladıklarını belirterek, ikinci yarı maçlarında da yaptıkları takviyeyle başarıya ulaşacaklarına inandığını kaydetti.

whatsapp-image-2022-01-10-at-18-28-24-2.jpg

Transfer sezonunda Oğuzhan Türkmen, Gökay Öztürk, Selim Dervişoğlu ve Birol Öztürk’le yollarını ayırdıklarını belirten Genel Kaptan Akkol, İstanbul Beyoğlu Yeniçarşıspor’dan Mert Türkileri, Ankara Çubukspor’dan Nizamettin Akgül, Bulancakspor’dan Oğuzcan Yoğrulmuş ve Bandırma Etispor’dan Gökhan Karataş ile de takımı güçlendirdiklerini kaydetti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor