Sebat Gençlik Basınla

Sebat Gençlik Basınla

Sebat Gençlik Spor Kulübü, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Akçaabat’taki basın mensuplarını ağırladı.

Sebat Gençlik Spor Kulübü, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Akçaabat’taki basın mensuplarını ağırladı.

Kulüp Başkanı Cemil Kalkışım ve Altyapı Sorumlusu Cengiz Sami Kırandi’nin yanı sıra Teknik Direktör Abdulkadir Aslan ve tüm kulüp sporcularının hazır bulunduğu ağırlama Cemil Usta Köfte Salonu’nda gerçekleştirildi. Yemeğe Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim de katıldı.

Girdikleri yeniden yapılanma sürecinde basının desteğinin de yanlarında olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı Cemil Kalkışım, Sebat Gençlik’in yeniden bir aile olduğunu ve bu yeni yapılanmanın sonucunda da sezon bitiminde profesyonel lig hedefine ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Örnek bir kulüp oluşturduk

Sebat Gençlik’in yeniden yapılanma sürecini başlatmak için birçok yeni sima ve genç işadamından oluşturulan bir yönetim kurulu iye yola çıktıklarını belirten Sebat Gençlik yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kalkışım, gelinen nokta itibariyle kulübün bir kuruş bile borcu olmadığını söyledi.

Bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla 27 temlik kararının kaldırılmasını sağladıklarını, kulüp binasını baştan aşağıya yenilediklerini, herhangi bir geliri olmayan kulübü kendine yeter bir hale getirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Kalkışım, bütün bunları yaparken de kulübün bir rant kapısı olmasının ve belirli bir siyasi görüşün çizgisinde bulunmasının önüne de geçtiklerini kaydetti.

Sebat Gençlik’te yönetimlerinin işbaşına gelmesiyle başlayan yeniden yapılanma sürecine birçok kişi ve kurumun da katkı sağladığına vurgu yapan Kulüp Başkanı Cemil Kalkışım, hangi siyasi görüşe sahip olduğuna ya da hangi siyasi partiye mensup olduğuna bakılmaksızın Sebat Gençlik’e destek veren herkesin kendilerinin baş tacı olduğunu söyledi.

Bugüne kadar yerel yönetimlerden büyük destek gördüklerini, bu konuda Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in de teşekkürü hak ettiğini kaydedin Kulüp Başkanı Kalkışım, Başkan Ekim’in kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ve örnek bir Sebatsporlu olduğunu belirtti.

Yeniden spor kenti olacağız

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ise Cumhuriyet ile yaşıt kulübümüzün 100. Yılında profesyonel ligde olması için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini belirterek, şahsı ve kurumu adına bunu sağlamada her zaman kulübümüzün yanında olduğunu söyledi.

Akçaabat’a yapılacak spor yatırımları ile ilçemizin yeniden bir “spor kenti” hüviyetine kavuşacağına da vurgu yapan Başkan Ekim, en kısa sürede takımımızın yeni bir stadyuma kavuşması için de çaba harcadıklarını sözlerine ekledi.

Sebat Gençlik ortak paydamız

Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Topal da tüm Akçaabatlıların ortak paydalarından birinin sebat Gençlik olduğuna vurgu yaparak, işbaşındaki yönetim kurulunu tebrik etti ve takımımıza profesyonel lig yolunda başarılar diledi.

Yemek, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor