Şampiyon Eğlendi

Şampiyon Eğlendi

Şampiyon Eğlendi

2015-2016 Futbol yılı Trabzon 2.Amatör Küme’de ilk yılında şampiyonluk tacını takan 1985 Derecik şampiyonluk gecesinde sevenleriyle bir araya geldi. Sera Gölü Gül Restoranda yapılan gecede Kulüp Başkanı Bayram Turan teknik ekip ve oyuncular hazır bulunurken geceye spor ve iş dünyasını yanı sıra Derecikspor halkı da iştirak etti. Kaptan Yılmaz’ın şarkılarıyla gece renk kazanırken konuklar kolbastı ve horon ile şampiyonluğun tadını çıkardı.

 

Derecikspor Kurucu Başkanı Ali Sadık, ASKF Trabzon Şube Başkanı Burhan Cahit Erdem ve yönetimi, TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Hayri Tekelioğlu ve yönetimi, Hakem ve Gözlemciler Dernek Başkanı İsmail Köse, Dursun Akyüz Otomotiv Sahibi Ahmet Akyüz, Yomraspor Başkan Yardımcısı, İş Adamı Mustafa Kemal Şanlı, Yalıspor Kulüp Başkanı Şeniz Dervişoğlu, Akçaabat Sebatspor Kulüp Başkanı Erkan Kaynar, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Mehmet Ali Bıyıklı ile spor ve iş dünyasından önemli konuklar katıldı.

Yemekli gecede plaket töreni, açık artırma ve çekilişle kulübe destek sağlanırken 1985 Derecikspor Kulüp Başkanı Bayram Turan tüm katılımcılara teşekkür etti. Derecik’e yakışır bir kutlama olduğuna vurgu yapan Başkan Turan yeni sezonda yeni hedeflere koşacaklarını mesajını verdi.  Amaçlarının Derecik gençliğine hizmet olduğunu vurgulayan Turan, geçenini sponsorluğunu üstlenen iş adamı Mustafa Kemal Şanlı’ya teşekkür etti.

 

 

Teşekkür plaketi

 

1985 Derecikspor’a desteklerinden ötürü plaket takdim edildi. İş Adamları Mustafa Kemal Şanlı, Ahmet Akyüz, Yalıspor Kulüp Başkanı Şeniz Dervişoğlu, Sera Gölü Gül Tesisleri İşletmecisi Hüseyin Gül, Söğütlü Belediye eski Başkan Yardımcısı Orhan Kuvvet, Doğu Karadeniz Turizm Yöneticileri Dernek Başkanı Yusuf Altuntaş ve Akçaabat Esnaf Kredi Kefalet Kooparatif Başkanı İsmail Bulut’a plaket takdim edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor