Raketin Büyükleri Belli Oldu

Raketin Büyükleri Belli Oldu

Yıldızlar Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları Akçaabat fatih spor salonunda yapıldı.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul Sporları federasyonunun 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan Okullar arası Yıldızlar Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları Akçaabat fatih spor salonunda yapıldı. Müsabakalara erkeklerde 32 okul kızlarda 9 okuldan toplam 164 sporcu katıldı.

7-13 Aralık tarihlerinde yapılan şampiyonada erkeklerde 1. Vakfıkebir Atatürk ortaokulu 2. Trabzon Bulak Ortaokulu 3. Vakfıkebir İmam Hatip Ortaokulu, 4. Trabzon Özel Açı Ortaokulu oldu. Şampiyonada kızlar kategorisinde ise 1. Trabzon Yunus Emre Ortaokulu 2. Vakfıkebir Çavuşlu Ortaokulu 3.ligi ise Trabzon Beşirli İMKB ortaokulu elde etti.
Akçaabat Fatih spor salonunda yapılan final müsabakalarında dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını Akçaabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Uzun, Masa Tenisi İl temsilcisi Gürhan Zengin ile Masa Tenisi Federasyonu hakem kurul üyesi Adem Rahim Ayaz ile uluslar arası hakemleri ile birlikte idareciler ile beden eğitimi öğretmenleri verdi. İl birinciliğinde başarılı okullar Trabzon’u bölge şampiyonasında temsil etme hakkı kazandılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor