Öztürk'e Ağır Eleştiri

Öztürk'e Ağır Eleştiri

Akçaabat Sebatspor Kulübü ile Zeki Öztürk arasındaki kavga sürüyor.

Akçaabat   Sebatspor Kulübü ile Zeki Öztürk arasındaki kavga sürüyor. Basın Sözcüsü imasıyla Akçaabat Sebatspor kulübünden yapılan yazılı açıklama, Zeki Öztürk’ün verdiği sözleri yerine getirmediği Akçaabat Sebatspor’un maddi ve manevi olarak zarar uğratıldığını ifade edildi.

 

Açıklamada “Bilindiği gibi Sebat Proje Trabzon Akçaabat Spor Kulübü sahibi Sayın Zeki Öztürk’tür. Kamuoyunun da takip ettiği gibi kısa süre önce basın toplantısı ile futbol takımını tüm kategorileri ile birlikte ligden çekmiştir. Alınan bu karardan sonra kamuoyunda sanki kapanan kulübün “AKÇAABAT SEBATSPOR “olduğu algısı oluşmuştur; yada bilinçli olarak oluşturulmak istenmiştir.  Kamuoyunun bilmesi gereken tek şey manevi değerler hariç hiçbir bağlantımızın olmadığıdır. Aksine Sebat Proje Trabzon Akçaabat Spor Kulübü’nün oluşmasında 6 profesyonel düzeyde iyi futbolcu verdik, geçen sezon zorunlu altyapı kadroları için 50-60 sporcu bu sezonda AKADEMİ liglerinin oluşması için 120 nin üzerinde sporcumuzu Sebat Proje Trabzon Akçaabat Spor Kulübüne BEDELSİZ  olarak devrederek ne kadar sözümüzün eri olduğumuzu gösterdik. Biz bu kadar hem kulübün hem de sporcuların devamı için uğraş verirken bütün sporcularımız sadece anlamsız bir BENLİK uğruna tabiri caizse sokağa atılmışlardır. Yapılan bu (Bize Göre) anlamsız hareketin doğrusu!..  devredilen bütün kategorilerdeki sporcuların aktarımı tekrar Akçaabat Sebatspora  yaptırılarak sporcu kardeşlerimizin mağdur edilmemeleri gerekir idi. Sayın Zeki Öztürk bey Akçaabat Sebatspor yöneticilerine ve Başkanına aktarımlar için ne gerekiyor ise yapacağım sözüne rağmen hiçbir adım atılmamıştır. Kendi içerisindeki bazı Yönetici arkadaşları bizim kendi ellerimizle verdiğimiz sporcuları başka kulüplere pazarlamaya kalkmışlardır. Sadece Trabzon’a yada Akçaabat’a değil Tüm Ülkemize mal olmuş “ AKÇAABAT SEBATSPOR “ un bir kulüp başkanı ve yönetim kurulu vardır, gecesini ve gündüzüne katarak, maddi ve manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak, tüm engellemelere rağmen, tüm olumsuzluklara rağmen sayın Zeki ÖZTÜRK’ün yarattığı bu kaos ortamından Kulübümüzü çıkarmaya çalışmaktadırlar. Tüm bu sporcu aktarım giderlerini  Yöneticilerimiz , esnaflarımız, Sebatspor’a gönül vermiş iş adamlarımız  ve tüm Sebatspor sevenlerinin katkıları ile ( GERÇEK SEBATSPORLULARIN)  karşılamaya çalışmaktayız. Bu bağlamda bize desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Şefik Türkmen olmak üzere tüm SEBATSPOR camiasına sonsuz şükranlarımızı sunarız.”denildi.

 

                        Zeki Öztürk’ten baçrlarını ödemesi çağrısı yapılan açıklama şu şekilde sona erdi “Bizim bu noktadan sonra ne “ Sebat Proje Trabzon Akçaabat Spor Kulübü’nden “  ne de Sayın Zeki Öztürk’ten hiçbir beklentimiz yoktur. Bu bağlamda kulübümüze bıraktıkları borçları ödemeleri bizim için yeterli olacaktır. Bize verilen maddi ve manevi zararlar bizi yeterince yaralamıştır. Bu, durumu yakınen takip eden kamuoyu tarafından da bilinmektedir. AKÇAABAT SEBATSPOR kulübü geçmişte olduğu gibi  şimdi de tüm kategorileri ile beraber   hedefleri olan bir kulüptür. AKÇAABAT SEBATSPOR sahipsiz değildir”                        

 

                        

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor