Kurumlar Arası Futbol Turnuvası

Kurumlar Arası Futbol Turnuvası

Akçaabat Belediyesi tarafından kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimi güçlendirmek için organize edilen ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’ başladı.

Turnuvanın başlama vuruşunu Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ile Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu gerçekleştirdiği.

d4e1798e-e556-4571-bc4e-fa9a48e6a723.jpg

Akçaabat Spor Park Söğütlü Halı Sahada Toplamda 26 takımın katılımıyla 79 müsabaka yapılacak olan Kurumlar Arası Futbol Turnuvasının açılış konuşmasını yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Belediyemiz tarafından Akçaabat’taki Kamu Kurum ve Kuruluşları arasındaki birlik beraberliği, diyaloğu ve iletişimi arttırmak adına Kurumlar Arası Futbol Turnuvası düzenledik. Biliyorsunuz pandemiden önce yine böyle bir turnuva düzenlemiştik. Bunu geleneksel hale getireceğimizi ifade etmiştik ama maalesef pandemiden dolayı bütün etkinliklerimizi iptal etmek durumunda kalmıştık. Şimdi kaldığımız yerden Kurumlar Arası Futbol Turnuvasına devam ediyoruz. İlçemiz genelinden 26 kurum olmak üzere toplamda 300 kişi üç hafta boyunca devam edecek olan bu etkinliğe katılıyor.  Tabi ki turnuvanın doğası gereği sonuçta 1. Takım, 2. Takım, 3. Takım şeklinde bir sıralama olacak.  Ama şimdiden şunu ifade etmek istiyorum ki burada kazanacak olan birlik beraberlik ve kardeşlik olacak. Bunu şimdiden görüyorum. Centilmenlik içerisinde kurallar dahilinde bir turnuvanın geçmesini diliyor katılan bütün sporcularımıza ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum ” dedi.d3d3d2f5-d633-4590-9b91-2bc837d74c64.jpg

Trabzon Üniversitesi Rektörü Emin Aşıkkutlu ise Akçaabat Belediyesi’ne düzenledikleri turnuva için teşekkür ederek katılan takımlara başarılar diledi.

ca8ebc9e-dfdf-44b2-9c24-c98f3e61af98.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor