Kalkışım’dan Camiaya Teşekkür

Kalkışım’dan Camiaya Teşekkür

Başkan Cemil Kalkışım, hafta sonu oynanan karşılaşmaya gösterilen ilgiden dolayı camiaya teşekkür etti.

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefi yolunca ilerleyen ve liderlik koltuğuna oturan Sebat Gençlikspor’da Başkan Cemil Kalkışım, hafta sonu oynanan karşılaşmaya gösterilen ilgiden dolayı camiaya teşekkür etti.

Başkan Kalkışım, Akçaabat Ajans’a yaptığı değerlendirmede, karşılaşmaya gösterilen ilginin omuzlarındaki sorumluluğu bir kat daha artırdığını belirtti. Başkan Cemil Kalkışım “hafta sonu oynadığımı ve 1-0 galip gelerek liderlik koltuğuna oturduğumu karşılaşmaya gösterilen ilgi bizleri son derece memnun etmiştir. Tribünleri dolduran taraftarımıza, il dışından gelen camiamızın önde gelenlerine, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımıza,  futbolcu ve teknik direktörümüze, tesis çalışanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Orada gördüğüm manzara bizlere büyük bir gurur yaşatmıştır. Bu bizim omzumuzdaki yükü daha da artırmıştır. Bu camia büyük başarıları hak ediyor. Bunun çalışacağız” dedi.

Başkan Kalkışım, artık tüm maçların final niteliğinde olduğunu da ifade ederek, futbolcu ve teknik heyete güvendiklerini ve mutlu sona ulaşacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor