Kalkışım Güven Tazeledi

Kalkışım Güven Tazeledi

Sebat'ta Kalkışım Güven Tazeledi.

ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAĞIZ

Sebat Gençlikspor’da  yapılan Olağan Genel Kurul ile üyelerin tam desteğini alarak güven tazeleyen Başkan kalkışım, “Borçsuz bir kulübüz. Şampiyonluğa oynayan güçlü bir ekip kuracağız” dedi

Kemal Sivrikaya’nın divan başkanı olarak görev   kongrede, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Davut Gerigelmez, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı Özcan Ergün, Akçaabat Esnaf Kredi ve kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut ve çok sayıda sporsever yer aldı.

KALKIŞIM GÜVEN TAZELEDİ

3.Lig 4. Grup’ta yer alan Sebat Gençlikspor Başkan Cemil Kalkışım güven tazeledi. Erol Günaydın Kültür Merkezi’nde yapılan Olağan Genel Kurul tek liste halinde gerçekleşirken mevcut başkan Cemil Kalkışım açık oylamada üyelerin tam desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi. Kongrede eski yöneticilere plaket takdim edilirken yeni yönetim şu isimlerden oluştu;

GÜÇLÜ YÖNETİM

Başkan Cemil Kalkışım, Şener Pul, Ali Sivrikaya, Metin Kalkışım, Erbil Atmaca, Cemil Bektaş, Suat Akdeniz, Miraç Gedikli, Kemal Evren Demirci, Cengiz Sami Kırandi, Erhan Kölemen, Ahmet Murat Baş, Kemal Yılmaz, Halil Erol, Veysel Erol, İbrahim Bayburt, Alperen Topal, Yılmaz Sağır, Ekrem Köroğlu, Emrah Ömer Çam, Halit Nihat Yavuz, Ali Saylam, Emrah Çelik, Semih Sezgin, Enis Yeter, Ömer Aydın ve Hakan Armutçu.”

ÇOK DAHA GÜÇLÜYÜZ

Kongrede konuşan Başkan Kalkışım şu ifadelere yer verdi; “Kongremize katılan herkese teşekkür ediyorum. Çok daha güçlü bir yönetimle şehrimizi ve ilçemizi temsil edeceğiz. Sebat Gençlikspor’un olduğu her yerde hedef; her zaman en iyisidir. Biz de bunu yapabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Geçen sezon şampiyonluk tacını takamadığımız için özür dilerim. Ben de çok üzgünüm.

 

Çok büyük zorluklarla buralara kadar geldik. Burada zorluklara göğüs geren kahramanlar var. Karşımıza çok farklı engellerle çıktılar. Ama hiç bunları düşünmedik. Tek düşündüğümüz şey Sebat Gençlikspor’un menfaatleriydi. Sebat’ı nasıl yaşatırız, nasıl daha yukarılara çıkarırız, nasıl istikrarlı bir duruma getirir, ayaklarının üzerinde nasıl dimdik durarak düşmeden nasıl yaşatabilirize geldik.

 

Bir şeyleri anlatamıyoruz

BAL’da mücadele ederken çok zorlu şartlarda yaşama savaşı verdik. Kulübün asansörü, kaloriferi, kulübesi patladı. Kulüp gidiyordu. En kolay iş; hiçbir şey yapmamaktır. Başarılı olmak bile çok zor.  Bir şeyler başardığınız zaman anlatamıyor, kabul ettiremiyorsunuz. Cumhuriyet ile yaşıt kulübümüz, yerlerde sürünebilirdi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. BAL’da mücadele ettiğimiz dönemde Akçakale’de ev tutup, her gün fabrikadan eve yemek getirdim. O takımı şampiyon yaptık. Emeği geçen herkese, yönetimimize teşekkür ediyorum.

Başarıya açım

Geride kalan sezonda Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Özkan Sümer Tesisleri’ni bize sunmuştu. Bu sezonda da orada kalacağız. Çok zor şartlarda mücadele ediyoruz. Sahiplenmedikten sonra bu iş olmaz. Ama biz sırayla gidiyoruz. İnşallah Ekim ayı gibi kulüp binamız ve sahalarımızın inşası bitecek. Türkiye’nin en modern kulüp binası ve yanında iki tane sahaya sahip olacağız. Pırıl pırıl borçsuz bir kulübümüz var. Şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturacağız. Sebat Gençlikspor bir ayrıcalıktır. Az paraya güçlü bir kadro kuracağız. Sebat’ın o ligi ,bu ligi olmaz. Aynı prensipler içerisinde borçsuz bir kadro yaparız. Güzel bir kadro yapıp zirveye oynamak istiyoruz. Ben Akçaabat’ı yaşıyorum, Akçaabat’ı yaşatıyorum. İçim yanıyor, içim kaynıyor. Başarıya açım.”

cemil-kalkisim-akcaabat.jpg

sebat-ganeclikspor-kongresi-akcabat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor