Kalkışım "Başaracağız"

Kalkışım "Başaracağız"

Kalkışım “Camia Bizden Başarı Bekliyor”


TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele edecek olan Sebat Gençlikspor’da Başkan Cemil Kalkışım, Geçen sezon son anda kaçırdıkları şampiyonluğu bu sezon elde edeceklerini ve camianın beklentisinin bu yönde olduğunu dile getirdi. Güçlü bir kadro kurduklarını ve hedefe gidecek bir ekiple yola çıktıklarını dile getiren Başkan Kalkışım “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, camia olarak büyük bir beklenti içerisindeyiz. Geçen sezon play-off maçlarında kaçırdığımız şampiyonluğu bu sezon taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz. Bunun için her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Camianın bize gösterdiği destekten dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir ortamımız var. Tam bir aile gibiyiz. Bu birliktelik sahada muhakkak başarı olarak ortaya çıkacaktır. Buna inanıyor ve takıma güveniyoruz” dedi.
Taraftar Bizim Her şeyimiz.
Kırmızı Beyazlı taraftarlara da seslenen Başkan Cemil Kalkışım “Başarılı olmak istiyorsak taraftarımız olmazsa olmazımızdır. Geçmiş sezonlarda bizlere büyük destek verdiler. Bu sezonda aynı desteği bekliyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile bu ligde yenemeyeceğimiz takım olmaz. Şimdiden tüm taraftarlarımızı stadyuma gelerek takımıza sahip çıkmalarını bekliyorum” dedi.
İlk Maç Çok Önemli
2024-2025 Sezonunun açılış karşılaşmasını 8 Eylül Pazar günü saat 15.30’da Yavuz Selim Sahası’nda Polatlı 1926 Spor ile yapacaklarını da belirten Başkan Kalkışım “Sezona moralli başlamak istiyoruz. İlk maçımız pazar günü ve tüm camiamızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor