Harika Bir Maçtı

Harika Bir Maçtı

Harika bir seyirci önünde son derece keyifli bir maç izledik. Zaman zaman tansiyon yükselse de futbol oynamayı düşünen iki takım seyir zevkinin güncelleştirdikleri için her iki takımına kutlamak gerek.

Harika bir seyirci önünde son derece keyifli bir maç izledik. Zaman zaman tansiyon yükselse de futbol oynamayı düşünen iki takım seyir zevkinin güncelleştirdikleri için her iki takımına kutlamak gerek. Daha çok isteyen takım Sebat Gençlikspor’du kazanan taraf kırmızı beyazlılar oldu. Tebrik ediyoruz. Karşılaşmanın hakemleri de her iki takım memnun eden bir karşılaşma yönettiklerini söyleyebilirim.

Hafta başı teknik direktör Abdulkadir Aslan’ın görevi bırakmasından sonra yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda takımın başına İsmail Sivrikaya ile Adam Çak getirildi.

Genç teknik adamlar tamam mı devam mı niteliğindeki maça takımı iyi hazırladılar.  Kazanarak zirveye bir adam daha yaklaştılar.  Dün sahada coşkulu istekli mücadele eden bir takım vardı. Sahasındaki tüm müsabakaları takip eden biri olarak dün oynayan müsabakada Kırmızı beyazlalar bu kadar istekli oldukları en iyi maç olduğunu söyleyebilirim. Geçen hafta Görelespor karşılaşmasında sahada mücadele eden 4 as oyuncuyu Emrah Pehlivan, Rıdvan, Caner ile Mert bu maçta ilk 11 de yer bulamadı. Onların yerine sahada Şafak, Murat, Gökhan ile Hamza yer aldı. Akçaabat Sebatspor da rotasyon işe yaradı. Bu hafta şans bulan oyuncular çiçeği burnundaki teknik ekibin elini fazlasıyla güçlendirdi. Ara transferde alınan oyuncuların takıma katkısın bu maçta gördük. Burada şunu da belirtmek isterim bu bir ekip işi. Bu ekipte Erdal Akkol ile Ali Sivrikaya’nın da katkısı büyük. Bu zorlu müsabakada oyuncuların her zaman yanında bulunarak onlara güvendiler ve camia olarak güzel bir galibiyete imza attılar. Hem teknik kadroyu hem de yönetimi aldıkları galibiyetten ötürü kutluyorum.  

Bir dip notta kaptan Emrah Çırak’a söylemek istiyorum.  Belki de sezonun maçı olacak olan Ünye 1957 karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak. Gereksiz yere kart görmenin anlamı yok. Sakin olacaksın saha kalacaksın. Bu hafta  sana çok ihtiyacımız  olacaktı.

 

Sebat Gençlikspor hafta sonu yine zorlu bir müsabakaya hazırlanacak. Lig lideri Ünye 1957Zpor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligin ilk devresinde sahasında 3-1 rakibini yenen temsilcimiz sahaya kazanmak için çıkacak. Karşılaşma için futbolun altın kural yenemezsen yenilme anlayışı. İkili averaj şansının kullanarak bu müsabakadan iyi bir skorla döneceğini inanıyorum.

Dünkü karşılaşmada başkan Cemil Kalkışım rahatsızlığı nedeni ile protokoldeki yerini alamadı. Buradan başkanımıza geçmiş olsun deliklerimizi iletiyor bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor, kendisinden iyi haberler duymayı temenni ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor