Geleceğin Sporcuları

Geleceğin Sporcuları

Geleceğin Sporcuları

Bölgemizin en büyük eğitim kurumlarından biri olan Akçaabat Yıldızlı TOKİ İlkokul ve Ortaokulunda eğitim gören öğrenciler taekwondo eğitimi alıyor.

Antrenör Halit Uzun yönetiminde Şafak Taekwondo Spor Klübü ve Akçaabat Halk Eğitim Merkezi desteği ile yaklaşık 2.5 yıldır çalışmalarını sürdüren öğrenciler kuşak sınavında ter döktüler.

Sınavda Ant. Halit Uzun ve Trabzon Belediyesi  Taekwondo  antrenörü Kamil Köse yer aldı. Yıldızlı Mahalle Muhtarı Ufuk Can’ında takip ettiği kuşak sınavını çok sayıda velide ilgiyle takip etti.

Yapılan çalışma ile bilgi veren Halit Uzun kursların Akçaabat Halk Eğitim Merkezi desteği ile ücretsiz verildiğini ifade etti. Uzun “öğrencilerin okul sonrası olimpik uzak doğu savunma sporu olan taekwondo antrenmanları ile haftanın altı günü saygı ve disiplin çerçevesinde  hem günün stresini atıyor hem de kendilerini savunmayı öğreniyor. Yapılan çalışmalar ile sporcularımız müsabakalara en iyi şekilde hazırlanıyorlar. Yapılacak olan müsabakalarda Akçaabat’ı en iyi şekilde temsil edecekler” dedi.

 

akcaabat-yildizli-toki-taekwando-klubu3.jpg

akcaabat-yildizli-toki-taekwando-klubu1.jpg

akcaabat-yildizli-toki-taekwando-klubu2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor