Fatih Stadı Spor Kompleksi Olsun

Fatih Stadı Spor Kompleksi Olsun

Fatih Stadı Spor Kompleksi Olsun

Akçaabat Sebatspor’un eski sporcuları Akçaabat Fatih Stadı için bir araya gelerek Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel’i ziyaret etti. Veterenlar, Fatih Stadı’nın yerine spor kompleksi yapılmasını talep etti.

 Akçaabat Sebat Veteranlar Spor Kulübü Derneği Başkanı Adnan Güven ile eski sporcular, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel’e  Fatih Stadı’ının yerine spor kompleksi yapılmasını talep etti. Ziyarette  Marmara Üniversitesi Spor Akademi Öğrt.Görevlisi Osman Kalyoncu’nun hazırlattığı projeler Kaymakam Soner Şenel’e anlatıldı. Kaymakam Şenel’den destek isteyen eski sporcular, Akçaabat Fatih Stadı’nın yaşatılması gerektiğini savunarak, bu alana, içerisinde çok çeşitli spor branşlarının yapılabileceği bir spor kompleksi yapılmasını talep etti. Ziyarete, İsmail Çelik, Uğur Özkurt, Kadir M.Çelik, Murat Tayyar, Ömer Kalyoncu, Orhan Kuruçeli, Kadir Çelik  yer aldı.

Akçaabat Sebat Veteranlar Spor Kulübü Derneği Başkanı Adnan Güven, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel’in projeleri çok beğendiğini ve gerekli desteği vereceğini belirtti.

akcaabat-sebat-veteran.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor