Akçaabat Sporla Buluşuyor

Akçaabat Sporla Buluşuyor

Akçaabat Belediyesi, yediden yetmişe onlarca sporseveri sporun her dalıyla buluşturmaya devam ediyor.

Akçaabat Belediyesi, yediden yetmişe onlarca sporseveri sporun her dalıyla buluşturmaya devam ediyor.

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde açılan spor kurslarına rağbet her geçen gün daha da artıyor. Açılan spor kursları sayesinde ilçedeki gençler, çocuklar, kadınlar ve bütün sporseverler hareketsiz yaşamdan uzaklaşıyor.

Akçaabat Belediyesi bünyesinde açılan kurslar, alanında uzman antrenörler tarafından veriliyor.

YÜZME KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI

8-13 yaş çocuklar için ücretsiz yüzme kursu başvuruları başladı. Başvurular online olarak Akçaabat Belediyesi üzerinden veya Spor İşleri Müdürlüğü’nden birebir de yapılabilecek. Ücretsiz Yüzme Kursu kontenjanı sınırlı sayıdadır.

STEP-AEROBİK-PİLATES KURSLARI DEVAM EDİYOR

Halihazırda devam eden step-aerobik-pilates kurslarının sonraki dönem başvuruları başladı. Kadınlara yönelik olan kurs, uzman eğitmen tarafından veriliyor. Kursiyerler, step-aerobik-pilates kurslarına Akçaabat Belediyesi Gençlik Merkezinde ya da Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi’nde katılabilecekler.

SPORSUZ GENÇLİK DÜŞÜNÜLEMEZ

“Kültür, sanat, turizm ve spor şehri olan Akçaabat’ta tüm vatandaşlarımızı sporun her dalıyla tanıştırmaya özen gösteriyoruz.” diyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, hareketsiz yaşamdan uzaklaşacağını belirtti. Başkan Ekim, “Metrekaresine bir sporcu düşen Akçaabat’ta spor çok önemlidir. Öyle ki Cumhuriyet’le yaşıt Sebatspor kulübümüz dahi vardır. Biz, herkesin hareket etmesini ve spor yapmasını istiyoruz. Bunun için belirli periyotlarda her branşta gençlere, kadınlara, çocuklara ve sporseverlere yönelik spor kursları açıyoruz. Kurslarımız alanında uzman eğitmen ve antrenörler tarafından veriliyor. Bu bağlamda Akçaabat Belediyesi Gençlik Merkezi’miz de spor anlamında gerekli donanıma sahiptir. Bedensel sporlara yönelik kurslarımızın yanında akıl becerilerine yönelik Robotik Kodlama gibi kurslarımız mevcuttur. Akçaabatlı hemşehrilerimiz istiyor; biz belediye olarak yapıyoruz. Hizmette de sporda da dur durak yok. Her şey tüm hızıyla devam ediyor.” Dedi.

BAŞVURULAR ONLİNE YAPILABİLECEK

Akçaabat Belediyesi tarafından açılan tüm kurslar artık online olarak Akçaabat Belediyesi internet sitesi üzerinden yapılıyor. Akçaabat Belediyesi internet sitesinde, açılan kurslarla ilgili duyurularla birlikte belediye ile ilgili pek çok duyuruya da ulaşılabiliyor. Güncellenen belediye internet sitesinde, Akçaabat Belediyesi’nin gerçekleştireceği tüm etkinlikler ’Etkinlik Takvimi’ bölümünde yer alıyor.

Akçaabat’ın her köşesini tanıtan belediye internet sitesinde turizm durakları ile ilgili detaylı bilgiler de yer alıyor. Tüm bunların yanında diğer belediyecilik hizmetleri de ‘Akçaabat Belediyesi İnternet Sitesi’nde bulunuyor. Gelişen teknolojiyle birlikte günümüzde her şey bir tuş kadar uzağımızda.

spor2.jpg

spor3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor