Acuneroğlu CHP Gençliğe Aday

Acuneroğlu CHP Gençliğe Aday

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Gençlik Kolları’na Acuneroğlu aday olduğunu açıkladı.

 

 

CHP Akçaabat Gençlik Kolları’nın yakında yapılacak olan kongresinde Akçaabatlı isim Mert Acuneroğlu aday olduğunu açıkladı.

Acuneroğlu yaptığı açıklamada “Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Gençlik Kolları başkanlığına  adaylığımı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Acuneroğlu’nun açıklaması şu şekilde;

Saygıdeğer Partililerimiz, Değerli Trabzonlular.

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden, onun iki büyük eserimden bir tanesi diye tarif ettiği Cumhuriyet Halk Partisinde küçük yaşlardan itibaren siyaset yapmanın onurunu yaşamış bir genç olarak, partime daha fazla güç vermek adına Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Gençlik Kolları başkanlığına  adaylığımı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

 

Siyasetin her zaman içinde olmuş, bu uğurda çok defa bedel ödemiş bir ailenin bireyi olarak yola çıktığımız yoldaşlarımız ile birlikte partimize katkı sağlayacak bilgi, donanım, deneyim ve yeteneğe sahip olduğumuz inancındayız. İçinden geçmekte olduğumuz zor günlerde Cumhuriyet Halk Parti’li olmanın nasıl bir sorumluluk olduğunu iyi biliyoruz. Bu sorumluluğun farkında olarak partiyi, partililiği, liyakati ve emeği öne çıkartacak bir anlayışla, ötekisi olmayan bir gençlik örgütünün var olması için hep beraber çalışacağız.

Değerli büyüklerim, değerli dostlarımız;

Ülkemizi ve ulusumuzu gerçek huzur ve mutluluğa taşıyacak esaslı gücün ancak Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile mümkün olacağını biliyoruz. Gericiliğe, faşizme, emperyalizme, diktatörlüğe ve darbelere karşı ancak Cumhuriyet Halk Partisi kadroları ile başarılı olacağımız inancındayız. Bu nedenle kendimizi her ne şart altında olursa olsun partimize, ülkemize ve bize inanan tüm halkımıza karşı sorumlu hissediyoruz.

 

Ulu önder Atatürk’ün biz gençlere emanet ettiği Cumhuriyeti ve onun devrimlerini koruma sorumluluğu ile başlatacağımız mücadelemizin partimize, Akçaabatımıza, Trabzonumuza, velhasıl ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Saygı ve sevgilerimle

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Spor