YRP'de Bayrak Değişimi

YRP'de Bayrak Değişimi

Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Tonbul oldu.

 

 Yaklaşık 2 yıldır Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığını yürüten Resul Altın, görevini Seyfullah Tonbul’a devretti.

İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen ve Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat’ında yer aldığı devir teslim töreninin ardından bir açıklama yapan Seyfullah Tonbul, partinin birçok kademesinde görev aldığını ve şimdi ise ilçe başkanı olarak partiye hizmet edeceğini açıkladı.

Tonbul yaptığı açıklamada, “2018 yılında Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan tarafından kurulan Yeniden Refah Partimizin Trabzon kurucu il yönetim kurulu üyeliği, kurucu il gençlik kolları başkanlığı ve bugüne kadar il başkan yardımcısı olarak görev aldığım partimizde bugün şahsıma Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı görevi İl Başkanımız Süleyman Pulat tarafından tevdi edildi. Hayatım boyunca rahmetli Erbakan Hocamızın bize çizdiği yolda, milli görüş partileri ve STK’larında görev aldım. Öyle ki mesleğim olan makine mühendisliğini Erbakan hocamızı örnek alarak edindim. Bu yol meşakkatli, bu yol çileli… Mevla’m doğru yoldan ayırmasın inşallah. Bugüne kadar ilçe başkanlığı yapan başkanlarımıza, görevi devraldığım Selim Eraydın başkanımıza ve teşkilat mensubu arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım. Bu bir bayrak yarışı. Akçaabat ve partimiz için teşkilatımız ile elimizden gelenin en iyisini yaparak faydalı olmaya çalışacağız. Rabbimiz hayırlı eylesin inşallah.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset