Uzun "Akçaabat için Hayallerim Var"

Uzun "Akçaabat için Hayallerim Var"

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uzun, Akçaabat’ta görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uzun, Akçaabat’ta görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Akçaabat Saray Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak ve ilçede görev yapan basın mensupları katıldı.

Toplantıda konuşan Mustafa Uzun, Akçaabat’ta hizmet etmek amacıyla yola çıktığını, görev verilirse de bunu en iyi şekilde yapmaya çalışacağını belirtti. Uzun" Yapılacak yerel seçimlerde ilçem olan Akçaabat’ta AK Parti'den aday adayı olarak yola çıktık. Uzun yıllardır devam ettirdiğim devlet memurluğu görevimin ardından; ilçeme daha farklı şekilde hizmet etmek amacıyla çıktığım bu yolda bana görev verilirse en iyi şekilde Akçaabat’ta hizmet etmeye gayret edeceğim” dedi

adalet-ve-kalkinma-partisi’nden-(ak-parti)-akcaabat-belediye-baskan-aday-adayi-mustafa-uzun,-akcaabat’ta-gorev-yapan-basin-mensuplariyla-bir-araya-geldi..jpgadalet-ve-kalkinma-partisi’nden-(ak-parti)-akcaabat-belediye-baskan-aday-adayi-mustafa-uzun,-akcaabat’ta-gorev-yapan-basin-mensuplariyla-bir-araya-geld1i..jpg

Aday adaylığı süresi boyunca Akçaabat’ta ziyaretlerini devam ettirdiğini ve bu ziyaretleri kapsamında Akçaabat için kurduğu hayallerini paylaştığını, üreten, gelişen ve dinamiklerinin farkına varan bir Akçaabat’ın hayalini kurarak bu yola çıktığını belirten Uzun, "aday adaylığım süresi boyunca Akçaabat’ta ziyaretlerime devam ediyorum. Bu ziyaretlerimin ardından da Akçaabat ilçesinde görev yapan basın mensuplarımız ile bir araya gelerek; kendimi tanıtmak sizi tanımak ve Akçaabat için kurduğumuz hayalleri sizinle paylaşmak istedim. Biz üreten, gelişen ve dinamiklerinin farkına varan bir Akçaabat’ın hayalini kurarak bu yola çıktık. Bugüne kadar görev yapan belediye başkanlarımızın getirdiği hizmet çıtasını daha üstlere taşımak ve bizden sonra gelenlere devredilmek üzere bu işe gönüllü olarak yola koyulduk. Bizim yegâne amacımız Akçaabat’ın daha gelişen bir ilçe olmasını kurgulamak istemekten ibarettir. Çünkü biliyoruz ki; akçaabat tüm dinamikleri ile Türkiye’nin parlayan bir yıldızı olmaya adaydır ve bu cevherleri gören yöneticiler ile çalışmayı hak etmektedir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset