Üçüncü, Akçaabat'ta Konuştu

Üçüncü, Akçaabat'ta Konuştu

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Murat Üçüncü, AK Parti Trabzon Belediye Başkan Aday belirlemesi için yapılan teşkilat temayülü öncesinde açıklamalarda bulundu.

 

AK Parti teşkilatlarının AK Parti’nin başarısında büyük bir pay sahibi olduğunu belirten Üçüncü, “Partimiz kurulduğu günden bugüne girmiş olduğu yerel ve genel seçimlerde kazandığı zaferlerde en büyük pay cefakar ve vefakar teşkilat mensuplarımızındır. Teşkilatımızın çalışma azmi ve dinamikliği partimizi bugünlere en iyi şekilde getirmiştir. Partimizi farklı ve etkili kılan teşkilat kademelerimizde görev almış AK davanın neferleridir. Şahsım da partimizde görev almış ve teşkilat mensuplarımızla birlikte çalışmalara katılmıştır” dedi.

Gayemiz de niyetimiz de bellidir Teşkilat temayüllerinin AK Parti’de gelenekleştiğini ve önem arz ettiğini ifade eden Üçüncü, “Teşkilat mensuplarımızın temayülde yapacak oldukları seçim hem ilçe hem de ilçe teşkilatı adına çok önemlidir. Bu bilinç ve şuurla hareket edecek olan kıymetli teşkilat mensuplarımıza bugüne kadar vermiş oldukları destek için teşekkür ederken temayülde verecekleri destek için de ayrıca teşekkür ediyorum. Temayülün ilçemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Akçaabat’ımıza hizmet için çıktığımız bu yolda Rabbim en hayırlı olanı nasip etsin. Gayemiz de niyetimiz de en başından itibaren bellidir, Akçaabat’ın evladı olarak Akçaabat’a hizmet etmeye talibim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset