Türkmen'e Kuruculardan Vefa

Türkmen'e Kuruculardan Vefa

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Kurucu üyeleri tarafından Akçaabat Belediye eski başkanı Şefik Türkmen’e veda programı düzenlendi.

 

Akçaabat Köfteci Uğur’un yerinden düzenlenen programa, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti eski ilçe başkanı Osman Çavuş, Akçaabat Belediye eski başkanı Şefik Türkmen, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri ve parti kurucu üyeleri katıldı.

Programda AK Parti eski ilçe başkanı Osman Çavuş, AK parti kurucuları adına Şefik Türkmen’e plaket vererek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Osman Çavuş “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini kazanarak Akçaabat Belediye Başkanı olan Osman Nuri Ekim'e hayırlı olsun demek istedik. İş mesaisini meşgul etmek istemediğimiz için böyle bir organizasyon tertip ettik. Ayrıca bu toplantıda 25 yıl boyunca Akçaabat'a hizmetlerinden dolayı değerli Başkan Şefik Türkmen'e de teşekkür için plaket takdim ettik." dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ise, toplantıyı tertip eden Ak Parti Akçaabat Kurucu üyelerine ve katılan herkese teşekkür etti.

Akçaabat Belediye eski başkanı Şefik Türkmen ise, geceyi organize eden Osman Çavuş ve kurucu üyelere teşekkür etti.

akcaabat-ak-parti-kuruculardan.jpgakcaabat-ak-parti-kuruculardan1.jpgsefsk-turkmen-vefa1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset