Pulat'tan Akçaabat'a Ziyaret

Pulat'tan Akçaabat'a Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanlığı görevine atanan İş adamı Süleyman Pulat Kurucu İlçe Başkanı Barış Sandıkcı İle birlikte Akçaabat ilçe başkanlığını ziyaret etti.

SÜLEYMAN PULAT AKÇAABAT'TA

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanlığı görevine atanan İş adamı Süleyman Pulat Kurucu  İlçe Başkanı Barış Sandıkcı İle birlikte Akçaabat ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanlığı görevine atanan İş adamı Süleyman PULAT Kurucu  İlçe Başkanı Barış Sandıkcı İle birlikte Akçaabat ilçe başkanlığını ziyaret ettiler.

 Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından Trabzon İl başkanlığı görevine atanan İşadamı Süleyman Pulat Akçaabat İlçe teşkilatına sürpriz bir ziyaret yaptı. Pulat, ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu.

VATANDAŞ  ÇARE OLARAK YENİDEN REFAH PARTİSİNİ GÖRÜYOR.

Süleyman Pulat 1994 yılından beri Akçaabat’ta ikamet ediyor. Merkezi Akçaabat olmak üzere Trabzon’un bir çok ilçesinde faaliyet gösteren iş yerleri var.

Pulat “Kurucusu Siyasete 1990 yılında rahmetli Erbakan hocamla Trabzon İl Yönetim Kurulu üyesi olarak başladık. Refah partisinde ve Fazilet partisinde görev aldık. Fazilet partisi kapandığı zaman son Ali Rıza başkanımızla biz il yönetiminde idik.  Bir süre siyasete ara verdim. Ticareti ön plana çektik. Yeniden Refah Partisi kurulduktan sonra Trabzon'da kurucu üye olduk. Biz de Dr. Fatih Erbakan Beyle siyasete tekrar geri döndük. Kaldığımız yerden devam edeceğiz dedik. Trabzon’da siyasi işler başkanlığı yaptım. İl kongremizden sonra genel merkezden gelen davet üzerine genel başkanımız bizi görevlendirdi. Dedi ki; Türkiye’deki teşkilat çalışmalarını yürüteceksiniz. Teşkilat başkanımız o zaman Bahattin Sumur Beydi. Bir süre onunla çalıştık. Sonra bir değişiklik oldu. Naim Öztürk Bey geldi. Genel başkan yardımcımız ve Teşkilat başkanımız. Biz onunla beraber Türkiye’yi karış karış gezdik. Yeniden Refah Partisini teşkilatlandırma adına Edirne’den Kars’a kadar Ardahan’dan Van’a kadar oraları tamamen gezdik. Türkiye’de gördüğümüz bir şey var. Hakikaten nereye gidersek gidelim milli görüş deyince yeniden Rafah partisi deyince Erbakan hoca deyince Dr.Fatih Erbakan deyince insanımızın hakikaten saygıyla minnetle şükranla yâd ettiğini görüyoruz. Gerçekten sokakta çok ciddi bir karşılığı var. Bu inanılmaz bize haz veriyor. Erbakan ismine insanımızın bir saygısı var. Biz zamanında Erbakan hocamızın kıymetini bilmedik diyorlar. Böyle bir öz eleştiri alıyoruz. Yani bize oy vermemiş insanlar bunu söylüyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’da Erbakan hocamızın ismini kullanıyor. Sadece kullanmakla da değil mesela bir il başkanı bir yere aradıkları zaman milli görüşçü olmasını arıyor. Bir yere bir bürokrat atayacaksalar yine milli görüşçü arıyorlar. Niye? Birçok denemelerden geçtiler. Birçok il kandırıldık hikâyeleri anlattılar bize. Aslında il idarecilerimizin feraset sahibi olması lazım. Biz belki halk olarak burnumuzun dibini göremeyebiliriz. Ama idareciler hele liderlik vasfı varsa toplumları yönetiyorsalar dağın arkasını görmeliler. Dolayısıyla hem Cumhurbaşkanımız hem de bugün Türkiye’de baktığımız zaman eğer milli görüş kökeninden gelen insanlar varsa onları ayrıcalık tanınıyor. Bizim aslında Türkiye’de gezmişliğimiz teşkilatlanmamızda da bunu çok net şekilde gördük. Halkımızda bunu farkında. Onun içinde bir teveccüh içerisindeler. Bizi çare olarak görüyorlar. Tek ümit olarak düşünüyorlar” Dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset