OSMAN NURİ EKİM’in projelerine inandı…

OSMAN NURİ EKİM’in projelerine inandı…

Akçaabat gençliği OSMAN NURİ EKİM’in projelerine inandı…

Akçaabat gençliği OSMAN NURİ EKİM’in projelerine inandı…

BU PROJELER SINIFI GEÇER

 

Trabzon’un en genç İlçe Belediye Başkan Adayı olan AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmalarını, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Gümüşlü ve Sertkaya mahalle ziyaretleri ile sürdürdü.

Bu mahallelerimizde coşkulu kalabalıklar tarafından karşılanan AK Parti ve MHP ittifak mensupları, açıklanan projeler sonrası gösterilen ilgi ve alakadan ziyadesiyle memnun göründüler.

GENÇLERİN BEKLENTİLERİ KARŞILANDI

Her iki mahallenin gençleri özellikle genç kesime hitap eden projelerin uygulanabilir olmasının öncelikle sevindirici olduğunu belirterek, “Güzel Akçaabatımızın ihtiyaçlarına, biz gençlerin beklentilerine göre planlanmış projelerin bir an önce hayata geçirilebilmesi için tercihimizi istikrardan yana kullanmaya bundan önce olduğu gibi devam edeceğiz. En genç Belediye Başkan Adayı olarak Osman Nuri Ekim Abimize sahip çıkıyoruz, inanıyoruz ki bütün Akçaabat gençliği de bizim gibi düşünüyor. Her şey ortada; projeler açık, anlaşılabilir, gerçekçi, bütün kesimlere hitap ediyor ve özellikle gençler olarak bizler son derece memnunuz. “ diye konuştular.

GENÇLİK GÜÇ VERECEK

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, gençlere hitap edecek projeleri 1 Nisan’dan itibaren başlatacak donanım, altyapı ve kadroya sahip olduklarını belirterek, “Gençliği uçuracak projelerle işbaşına geldiğimiz takdirde geleceğimiz olan gençlerimizin tam donanımlı bireyler olarak kazanılmalarının önünde engel kalmayacak. AK Parti iktidarında Belediyemizden alacakları hizmet gençlerimize yetecek ve ilçemizin en büyük kazanımlarından biri olan Trabzon Üniversitesi’nin sağlayacağı katma değer de genç nüfusumuzun dışarıya olan göç hareketini sonlandıracaktır. Güzel şehrimizin yükselmesine hep birlikte katkı koyalım. İstikrar istikametindeki her adım mutlaka başarıya ulaşacaktır. Genç kardeşim, bu kutlu yürüyüşümüze güç verin birlikte güçlü olalım.” şeklinde konuştu.

PROJELER GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Çevre Mühendisi Osman Nuri Ekim’in Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Yaylacık Kapalı Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Spor Tesisleri, Yaylacık’ta Millet Bahçesi, teleferik, Sağlıklı Yaşam Merkezi, Trabzon Üniversitesi’ne yeni kampüs, tüm plajların yenilenmesi, Yıldızlı, Söğütlü ve Yaylacık sahillerinin halkın istifadesine sunulacak olması, Kültür Merkezi, Amatör Spor Kulüplerine tam destek gibi proje kitapçığında yer alan, gençlerin de ziyadesiyle faydalanabilecekleri yatırımlara merkezi hükümet ve Cumhurbaşkanlığı olarak tam destek verileceğini dile getiren AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, “Akçaabatlı gençlerin Genç Başkan Adaylarına, kendilerini en iyi anlayacak Başkan Adayına sahip çıkacaklarına inancım tamdır. Belediye Başkan Adayımız Ekim’i en iyi anlayacak, istişareyle katkı sunacak olan gençlerimize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bizler de sonuna kadar güveniyoruz.” sözleriyle ilerledikleri yolda gençlerden önemli katkı alacaklarına olan inancını kaydetti.

PROJELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset