Osman Akbulut teşekkür etti

Osman Akbulut teşekkür etti

Osman Akbulut teşekkür etti

Osman Akbulut teşekkür etti

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, 31 Mart seçimlerinin ardından teşekkür mesajı yayımlayarak “Aday olduğumuz andan itibaren Akçaabat'ımızın, Akçaabatlımızın ve tüm yurdumuzun yüzünün gülmesini amaçladık. Hemşehrilerimizin tercihine saygı duyuyoruz.” dedi.

AKÇAABAT İÇİN ÇALIŞTIK

31 Mart seçimi öncesinde Akçaabat için önemli projeler hazırladıklarını ve bu projelerin nasıl hayata geçirileceğini yoğun bir çalışma programıyla belirlediklerini kaydeden Akbulut “Projelerimizi ve hedeflerimizi Akçaabatlı hemşehrilerimize anlatmak için gece gündüz demeden çalıştık. Hemşehrilerimizin yanına gittik, dertlerini dinledik, dertleriyle dertlendik. Gösterdikleri nezaket ve teveccüh için minnettarım.” diye konuştu.

TEŞEKKÜR VE TEBRİK…

Kendisini destekleyen ve desteklemeyen herkese teşekkür eden Akbulut “Akçaabat’ın tamamını kucaklayacağımızın ve herkese sevgiyle yaklaşacağımızın sözünü vermiştik. Bizi tercih eden ve etmeyen tüm hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Seçim boyunca gecesini gündüzüne katarak özverili bir çalışma gösteren İlçe Başkanımız Mustafa Mısır’a, ilçe teşkilâtımıza, mahalle başkanlarımıza ve belediye meclis üyelerimize, ayrıca seçim çalışmalarımıza yoğun bir destek veren Milletvekilimiz Hüseyin Örs’e teşekkür ederim. Halkımızın tercihi sonucunda Akçaabat belediye başkanı seçilen Osman Nuri Ekim’i ve ekibini tebrik ederiz.” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset