Miting Öncesi Üzücü Olay

Miting Öncesi Üzücü Olay

Miting Öncesi Üzücü Olay

Akçaabat AK Parti İlçe yönetim kurulu üyesi Gülşen Kuvvet, çıktığı çatıdan düşerek yaralandı.

Alınan bilgiye göre, yönetici Gülşen Kuvvet, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan mitinge davet etmek için arkadaşlarını aramak istedi. Cep telefonu çekmeyince evin çatısına çıktı ve görüşme yapmaya başladı. Bu esnada ayağı kayan Kuvvet yaklaşık 5 metrelik yüksekten merdiven boşluğuna düştü. Yaralanan Gülşen Kuvvet Akçaabat Devlet Hastasi’nde tedavi altına alındı.

AK Parti yöneticisi Kuvvet’i Başta İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve diğer yönetim kurulu üyeleri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Öta yandan AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

Altıntepe şunları ifade etti;

 

Kuruluş ruhu güçlenerek devam ediyor…

Kendisine verilen görev son derece önemliydi ve mutlaka vaktinde yerine getirilmeliydi. Mazlumların umudu olan dünya lideri genel başkanını, ağırlayacak olmanın heyecanını duyuyordu. Trabzon’daki tarihi güne kendisi gibi şahitlik etmesini istediği “eskimeyen” yöneticilerimizi arayarak onları Pazar günü (yarın) Trabzon 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet (Meydan) Parkı’ndaki buluşmaya davet edecekti.

Kader ve keder…

Ailesinin evinde iyi çekmeyen telefonu sinyal alabilsin diye çıktığı evin çatısında kendisine pozisyon alırken birdenbire ayağının altındaki zemin kayboldu ve kendini yaklaşık 5 metreden merdiven boşluğunun karanlığında buldu.

Eşinin müdahalesiyle düştüğü yerden kaldırılarak en kısa zamanda hastane aciline yetiştirildi. Vücudu ağır darbeler aldı. Şu an gözetim altında.

Kuruluş ruhu daha da güçlenecek…

GÜLŞEN KUVVETler var olduğu sürece eksilmek yok inşaallah! AK Parti Akçaabat İlçe Yönetim Kurulu üyesi Gülşen KUVVET, Cumhurbaşkanımızın Trabzon programı için İlçe Başkanlığımızın yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde üstlendiği görevi yerine getirirken uğradığı kaza neticesi hastanede.

İlçe Başkanımz Ahmet Hüseyin ALTINTEPE ile İlçe Yöneticisi arkadaşları olarak kendisini ziyarete giderek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik ve özverili çalışma azminden dolayı teşekkür ettik.

KUVVETlerimizin bu gönülden bağlılıkları devam ettiği sürece devam edecek Kutlu Türkiye Davamız! Mazlum coğrafyaların umudu olmaya devam edeceğiz Dünya Lideri Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde…

Var olasın Gülşen Kardeşimiz, var olsun bütün içtenlikleriyle memleket davamıza gönül verenler….

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset