Koç "Trabzon'a Güveniyoruz"

Koç "Trabzon'a Güveniyoruz"

Koç "Trabzon'a Güveniyoruz"

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları, Muhammet Balta, Adnan Günnar, Salih Cora, Vehbi Koç  ve Selçuk Çebi, seçim çalışmaları içi için Akçaabat'a geldi.

Akçaabat'ta Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf Kredi Koop. Başkanı İsmail Bulut, Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, Türkiye Muhtar Derneği Akçaabat Şubesi'ni ziyaret eden vekil adayları, Akçaabat'ta bir dizi esnaf ziyaretinde de bulundu.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Vehbi  Koç, “Akçaabat kararını verdi. Seçim çalışmalarında halkımızın yoğun teveccühü ile karşılaşıyoruz. Her kesim bizleri bağrına basıyor. 24 Haziran’da Trabzon yeni bir rekora imza atacak inşallah.” dedi.

Milletvekili Adayı Vehbi Koç, Akçaabat Esnaf Odası ziyaretinde yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimleri için Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a ve partisine destek istedi. Koç, "24 Haziran seçimlerinde Trabzon’un yeni bir rekora imza atacaktır.Seçim çalışmalarında halkımızın yoğun teveccühü ile karşılaşıyoruz. Trabzon’umuz kararını verdi. Her kesim bizleri bağrına basıyor. Bizler inşallah Trabzon’umuzun hak ettiği hizmeti en iyi şekilde onlara ulaştıracağız. 24 Haziran’da Trabzon yeni bir rekora imza atacak inşallah. Buna inanıyoruz.” dedi.

akcaabat-muhtarlar-dernegi-005.jpgesnaf-kredi-akcaabat.jpgadnan-gunnar-esnaf-odasi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset