Keskin Milletvekili Aday Adayı

Keskin Milletvekili Aday Adayı

AK Parti Kurucu İl Başkanı Avukat İbrahim Keskin, Akçaabat’ta bir dizi temasta bulundu

. 2023 seçimlerinde aday adayı olmayı düşündüğü öğrenilen Keskin’in bu süreçte sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleriyle fikir alışverişinde bulunduğu belirtildi. Bu doğrultuda Akçaabat’ta da ziyaretlerde bulunan Keskin, burada Akçaabat’la olan geçmişteki güçlü bağlarından söz etti.

5 KURUMUN 3’Ü AKÇAABAT’TA

Kurucusu olduğu ve bu kuruculuk hikâyelerini anlattığı Kurucu kitabında da söz ettiği 5 kurumdan 3’ünün Akçaabat’ta olduğunu belirten Av. Keskin “1980 yılında ilk olarak Akçaköy Lisesini kurmak üzere Akçaabat’la olan ilişkim başladı. Sonrasında Akçaabat Millî Eğitim Müdürlüğünün kuruluşunda şube müdürü görev yaptım. Kuruculuğunu yaptığımız bir diğer kurum olan Yavuz Metal de yine Akçaabat’ta, Düzköy yolu üzerinde kurulan bir işletmeydi.” dedi.

KALICI İŞLERE İMZA ATTIK

Bunların dışında AK Parti ve Avrasya Üniversitesi kuruculuklarını da anlatan Keskin, “Hayatımız boyunca hep başarılı, kalıcı işlere imza atmaya çalıştık. Allah’a şükürler olsun ki geçmişe dönüp baktığımızda bunu da görmüş oluyorum. Allah’ın nasibi ve kurduğumuz güçlü sosyal bağlarla bunu başarabildik. Hayatımın en özel ve güzel anlarını yaşadığım Akçaabat’ta yeniden bulunmak bana huzur ve keyif verdi. İlgi gösteren tüm kanaat önderlerimize teşekkür ederim.” diye konuştu.

STK VE ESNAF ODALARINA ZİYARET

Av. Keskin Akçaabat’ta; Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya’yı, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu’nu, Esnaf Kefalet Kooperatifi Odası Başkanı İsmail Bulut’u, Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı İsmail Topal’ı, Akçaabatlılar Yardım ve Dayanışma Vakfı Yaşar Erbaşaran’ı ve Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Hotaman’ı ziyaret etti. Keskin’in önümüzdeki günlerde Akçaabat’taki temaslarını sürdüreceği ve diğer sivil toplum örgütlerini de ziyaret edeceği öğrenildi.

İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Keskin, burada İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Keskin Burada AK artinin Akçaabat’ta kuruluş hikâyesinden, açılışından ve merhum Milletvekili Mustafa Cumur’un gayretlerinden söz eden Keskin “Akçaabat birçok ilden büyük bir ilçemiz. Trabzon’a bu kadar yakın olmasa il olabilecek potansiyele sahip. Akçaabat bu gücünü her zaman başarıya yansıtabilecek bir ilçedir. Biz de elimizden gelen gayreti bu anlamda göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

avukat-ibrahim-keskin-ak-partide.jpg

avukat-ibrahim-keskin3.jpg

avukat-ibrahim-keskin2.jpg

avukat-ibrahim-keskin.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset