İyi Parti'den  Bayraklı Yürüyüş

İyi Parti'den Bayraklı Yürüyüş

İyi Parti'den Bayraklı Yürüyüş

Akbulut’tan bayraklı gezi

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, belediye meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu üyeleri eş ve çocuklarıyla birlikte Akçaabatlılara Türk bayrağı dağıttı. İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy’un da katıldığı etkinlikte özellikle kadın ve çocuklar dikkat çekti. İlçe merkezinde gerçekleşen etkinlikte esnafa ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtılırken Büyükşehir Adayı Aksoy ve Akçaabat Adayı Akbulut, vatandaşlarla tek tek selâmlaştı.

Akçaabat’ta sevgiyi büyütmek istediklerini belirten Akbulut “Var oluş amacımız önce Allah’a hayırlı bir kul, sonra milletimize hayırlı bir evlât olabilmektir. Sokağa çıktığımızda birbirine gönül dolusu gülümseyen insanımızı görmeyi özledik. Hepimizin birçok konuda sayısız sorunları var. Bunların çoğu da ekonomimizle ilgili, bunu biliyoruz. Onun için sevgimizi büyütmenin bir ayağı da gelirlerimizi arttırmaktan geçiyor. Standartlarımız yükseldikçe mutlu yüzler artacaktır. Biz bu tablo için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İstihdamın artması için birçok projemiz var. Sadece yaylalarımızdaki potansiyeli değerlendirsek dahi yüzlerce hemşerimize derman olur. Ben ailenizden biriyim, beni böyle kabul edin. Ve söz veriyorum bu duruşumu hiç bozmayacağım.”

Çocuklar, gençler, kadınlar, yaşlılar ve engellilere yönelik birçok adım atacaklarının sözünü veren Akbulut “Hemşehrilerimiz Akçaabat’ta yaşamaktan yorulmayacak. Sokaklarında rahat gezilen, tüm vatandaşlarımızın rahatlıkla istediği yere gidebildiği ve yaşamını renklendirebildiği bir ilçe hayalimiz var. Bunu hayata geçireceğiz. Kadınlarımız, çocuklarımız ve gençlerimiz için özel projelerimiz var. Bilhassa kadınlarımızı hayattan koparmayacağız.” diyerek kadınlara yönelik projelerinden bazılarına da değindi.

Akbulut şöyle devam etti: “Narin Eller projemizle kadınlarımızın el emeği göz nuru olan el işlerinin, yöre meyve ve sebzelerimizden üretilen mamullerin ilçemizde ve diğer illerde faaliyet gösteren Trabzon’a bağlı derneklerimizle iş birliği içerisinde satılabilmeleri için pazar oluşturacağız. Ürünlerimizi marka yapmak konusunda kararlıyız. Mahallelerimizde kadınlarımıza özel spor salonları ve sosyal aktivitelerini gerçekleştirecekleri lokaller yapacağız. Bununla da sınırlı kalmayacağız, Çalışma mecburiyeti olan annelerimiz için İlçemizin 3 bölgesinde belediyemiz bünyesinde kreşler kuracağız. Çocuklarımızın güvenilir bir ortamda üst düzey bir eğitim alabilmesini sağlayacağız.”

Vatandaşa bayrak dağıtılmasını da değerlendiren Akbulut “Türk bayrağı, al sancağımız bağımsızlığımızın en önemli sembolü. Vatandaşımıza, esnafımıza bayrak dağıtarak birliktelik mesajı verdik. Bayrağımız bizi bir arada tutan, birleştiren unsurdur. O nedenle hemşehrilerimize bayrağımızı dağıttık.” ifadelerini kullandı.

osman-akbulut-akcaabat-001.jpgosman-akbulut-akcaabat22.jpgiyi-partiden-bayrakli-yuruyus2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset