Hacıoğlu “Maçka'ya bahar erken gelmiş”

Hacıoğlu “Maçka'ya bahar erken gelmiş”

CHP Trabzon Milletvekili Adayı Hacıoğlu “Maçka'ya bahar erken gelmiş”

CHP Milletvekili Adayı Musa Hacıoğlu seçim çalışmaları için Trabzon'un Maçka ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

AKÇAABAT'TAN GELEN HABER İÇİMİZİ YAKTI

CHP Milletvekili Adayı Hacıoğlu, “Akçaabat’ta dün akşam saatlerinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucunda meydana gelen kazada ne yazık ki 5 vatandaşımız hayatını kaybederken 41 vatandaşımızın da yaralandığını üzülerek öğrendik. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum.” dedi.

MAÇKA'YA BAHAR ERKEN GELMİŞ

İlçe ziyaretleri kapsamında Maçka'yı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Hacıoğlu “Bugün Maçka’mızın marka mahallesi, Hamsiköy’de idik. Hem doğada hem gönüllerde bahar coşkusunu gördük mutlu olduk. İlçemizde ve mahallelerimizde esnaflarımızla ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledik. Vatandaşlarımızın bizlere iletmiş olduğu sorunlar, iktidarın merkezden uzaklaştıkça vatandaştan ne kadar koptuğunu bizlere göstermekte.” dedi.

EKONOMİK KRİZİN YANSIMALARI

Ekonomik krizin izlerini her yerde gördüklerini belirten Hacıoğlu şunlara değindi: “Türk lirası gün geçtikçe değer kaybediyor. Enflasyonun altında mücadele eden vatandaşın alım gücü de gittikçe düşüyor. Bunu ziyarete gittiğimiz her ilçede görüyoruz. Krizin izleri adeta her yerde. Esnaf beklediği müşteriyi bulamadığı için yakınıyor vatandaşın ise pahalılıktan dert yanıyor. Genel olarak baktığımızda herkes haklı tek haksız olan ülke ekonomisini bu hale getirenlerdir.”

hacioglu-mackaya-bahar-erken-gelmis.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset